reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Hej dziewczynki dawno mnie nie było ale miałam przeróżne jazdy...już nawet się pisać nie chce...
upsa przykro mi:(:(szkoda że musisz czekać do stycznia...choć szczerze mówiąc to zleci szybciutko i zaczniecie od nowa.Rozumiem Cię doskonale co do pracy...ja miałam dokładnie to samo....na okres punkcji brałam L4 z pieczątką kliniki ale w naszej klinice pisze tylko szpital Provita a nie jest dopisane klinika leczenia niepłodności....ja zwaliłam na inne problemy...miałam to L4 chyba 3 dni...jakoś tak...ale do samego końca wiedziały tylko koleżanki najbliższe...a jak się udało to kierownictwo do dzisiaj nie wie że to dzieki in vitro...po co mam to mówić...to nasza prywatna sprawa....Mam nadzieję i życzę że uda się ta "loteria" jak to lolitka mówi i ma rację....:)

Oj co byśmy wszystkie dały za to żeby in vitro było stu procentową metodą na zajście w ciążę......może ta medycyna jeszcze bardziej pójdzie do przodu....

reklama
upsa
cholera jasna strasznie mi przykro ze ci sie nie udało, tule mocno.

u mnie?? @@ nie ma jest od 10dpt skąpiutkie plamienie i czasem zakłuje w prawym podbrzuszu. dziaisj przy śniadaniu prawie sie zchawtowałam ale mysle ze to dlatego ze dupka na czczo wzięłam. testu nie sikałam, beta w poniedziałek, tzrymajcie dalek kciuki, proszę

zuzanka mocno zaciśniete kciuki

magdalena markiewicz ktoś juz wczesniej pisał o tym uczuleniu ale nie pamietam co, moze poszukaj wcześniej

Ostatnia edycja:

cześć dziewczyny
dorocica
trzymam mocno kciuki za betkę uda się zobaczysz ;-)
mi dzisiaj mija 3 doba bo jeszcze spokojnie wytrzymać te 9 dni ;-)
pozdrawiam i ściskam Was....Magdalena dowiedz się lepiej u lekarza dlaczego tak się dzieje,ja nie miałam żadnych wysypek po zastrzykach......

upsa :-(Przykro mi.....
dorocica kciukasy za betke..jak dobrze pamietam,to jutro bedziesz robic,oby sie powiodlo:tak:
zuzanka81 wytrwalosci zycze;-) i trzymam kciukasy za twoje malenstwa:tak:

Magdalena Markiewicz Cześć a możesz powiedzieć po jakim zastrzyku masz te objawy. Ja miałam podobnie za 1 razem tylko teraz nie jestem pewna przy których ale chyba był to fragmin . Też było zaczerwienienie i swędziało. Lekarz powiedział , że czasem tak jest , lekkie uczulenie ale leku nie odstawił bo to chyba był jeden ze skutków ubocznych. Piłam wapno i starałam się po zastrzyku nie ubierać przez jakieś 15 min. A jak miałam 2 podejście to już nastawiłam się na te objawy ale ich nie było.:-D

upsa bardzo mi przykro , ale co zrobić trzeba się pozbierać i iść dalej
dorocica życze powodzenia

UPSA w styczniu na pewno się uda!!! Często 1 podejście kończy się niepowodzeniem, ale kolejne na pewno się uda!!! Tulę mocno, buziaki!

dorocica, czarnykot, Jo.M., iniia dziękuje Wam dziewczyny! Nie ma to jak zrozumienie od osób, które to przeżywają. Jeszcze z mężem zadajemy sobie pytanie "dlaczego się nie udało?" i "co było nie tak?"
Mam tylko nadzieje, że szybciutko czas zleci do stycznia. Dziewczyny jeszcze raz dzięki i trzymam kciuki!

reklama
hej dziewczyny
upsa pewnie ,że się uda ;-) głowa do góry
czarnykot oj przyda się dzisiaj dopiero 5dpt i jeszcze oby do soboty ;-)
dorocica robiła w końcu betkę ?

ja straciłam jednak 2 mrozaczki ,jeden od razu nie przeżył doby ,drugi też nie .........;-( więc jestem bez mrozaczków na przyszłość .........

Do góry