no niestety nie udało się... normalnie załamać się można tyle kłucia, stresu a tu nic masakra. Okresu jeszcze nie mam ale pewnie niedługo przyjdzie. kolejną próbę podejmę dopiero po nowym roku ze względu na brak wolnych dni w pracy
reklama
danii dzięki. Niestety passa nie została przeze mnie przerwana ale może dorocicy się uda.
No jak ja bym przyniosła zwolnienie z kliniki leczenia niepłodności to bym dopiero była na językach w biurze i pewnie pół miasta by wiedziało. Wiesz danii ja mieszkam w małej mieścince i to jest zbyt ryzykowne. Nikomu nic nie mówiliśmy o in vitro.
Dorocica dawaj znak jak u Ciebie???
No jak ja bym przyniosła zwolnienie z kliniki leczenia niepłodności to bym dopiero była na językach w biurze i pewnie pół miasta by wiedziało. Wiesz danii ja mieszkam w małej mieścince i to jest zbyt ryzykowne. Nikomu nic nie mówiliśmy o in vitro.
Dorocica dawaj znak jak u Ciebie???
ANOWI32
Zaangażowana w BB
upsa - bardzo mi przykro tulę mocno.
danii- kciuki zaciśnięte za udaną stymulację.
danii- kciuki zaciśnięte za udaną stymulację.
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
hej dziewczyny
upsa strasznie mi przykro ,tulę mocno...i pamiętaj ,że to nie jest koniec świata jeszcze będziesz cieszyć się z dzieciątka
Magdalena ja też tym razem luzem podchodzę ,wszystko robię w domu i w pracy i nie mam podejścia jak w marcu,gorączki ;-) masz rację po 7 latach starań i braku dzieci przyzwyczaja się do dobroci ;-)
pozdrawiam wszystkie dziewczyny....
upsa strasznie mi przykro ,tulę mocno...i pamiętaj ,że to nie jest koniec świata jeszcze będziesz cieszyć się z dzieciątka
Magdalena ja też tym razem luzem podchodzę ,wszystko robię w domu i w pracy i nie mam podejścia jak w marcu,gorączki ;-) masz rację po 7 latach starań i braku dzieci przyzwyczaja się do dobroci ;-)
pozdrawiam wszystkie dziewczyny....
Magdalena Markiewicz
Fanka BB :)
mam pytanie, juz trzeci raz robie zastrzyki i do tej pory mi nic nie dolegało. Ale tym razem wyskoczyły mi czerwone krostki w tych miejscach co sie kłóję i w dodatku bardzo swendzą. Przemywam cały czas, i zawsze wycieram przed i po, chusteczkami i smaruje kremem antyseptycznym ale nie znikaja. macie jakiś sposób ? najgorsze to sfendzenie
reklama
Podziel się: