reklama
ANOWI32
Zaangażowana w BB
Cześć dziewczynki, trochę się nie odzywałam, ale w miarę regularnie Was podczytuję.
Trzymam kciuki za wszyskie przed, w trakcie i po transferze.
I pamietajcie LOLITKA ma rację na lekarzy niestety trzeba uważac, ja też kiedyś myślałam że można im bezgranicznie zaufać, niestety bardzo szybko się przekonałam, że tak nie jest, większość lekarzy co odpowiada po nieudanym transferze, trzeba próbować dalej i tak najlepiej do skutku, dziewczyny dla większosci z nich liczy się tylko kasa. Wizyty są coraz krótsze,bardzo słabo ale wogóle nie analizują poprzednie stymulacje itd. ach szkoda gadać
Trzymam kciuki za wszyskie przed, w trakcie i po transferze.
I pamietajcie LOLITKA ma rację na lekarzy niestety trzeba uważac, ja też kiedyś myślałam że można im bezgranicznie zaufać, niestety bardzo szybko się przekonałam, że tak nie jest, większość lekarzy co odpowiada po nieudanym transferze, trzeba próbować dalej i tak najlepiej do skutku, dziewczyny dla większosci z nich liczy się tylko kasa. Wizyty są coraz krótsze,bardzo słabo ale wogóle nie analizują poprzednie stymulacje itd. ach szkoda gadać
lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
sylha
badania powinny sie zaczac od poczatku cyklu bo te fsh np trzeba zrobic na poczatku, a progesteron w drugiej fazie. sa tez badania niezalezne od dnia cyklu ale zeby nie stracic miesiaca krew juz powinna byc pobrana do 1go badania 2dc
badania powinny sie zaczac od poczatku cyklu bo te fsh np trzeba zrobic na poczatku, a progesteron w drugiej fazie. sa tez badania niezalezne od dnia cyklu ale zeby nie stracic miesiaca krew juz powinna byc pobrana do 1go badania 2dc
Witam,
Nie odzywam się bo cierpliwie czekam na swój następny cykl, ale tak jak Anowi zaglądam regularnie.
Zaciskam kciuki za wszytskie oczekujące i starające się
Anowi, co w ogóle u Ciebie?
Lolitko, a może Ty byś mogła nam przygotować takie "vademecum" staraczki, może wiedziałybysmy lepiej jak tych lekarzy upilnować? Oczywiście jeśli Ci to nie sprawi kłopotu
Nie odzywam się bo cierpliwie czekam na swój następny cykl, ale tak jak Anowi zaglądam regularnie.
Zaciskam kciuki za wszytskie oczekujące i starające się
Anowi, co w ogóle u Ciebie?
Lolitko, a może Ty byś mogła nam przygotować takie "vademecum" staraczki, może wiedziałybysmy lepiej jak tych lekarzy upilnować? Oczywiście jeśli Ci to nie sprawi kłopotu
damayanti
Fanka BB :)
Hej dziewczyny. 13 wrzesnia mialam transfer i nie wyszlo. Od poniedzialku mam miesiaczke i migrene... chyba sie odtruwam po tych lekach wszystkich. Na razie nie wiem, co dalej... podziwiam Cie, danii, ze tak szybko chcesz zaczynac od nowa...
damayanti bardzo mi przykro , tule Cie mocno :*
Nie moge sie użalać nad sobą bo czas mi ucieka między palcami, nie ma na co czekać, tym bardziej, że jestem w programie do skutku. Mam dwa lata na wykorzystanie wszystkich możliwości. Więc nie poddaje się i działam dalej
Nie moge sie użalać nad sobą bo czas mi ucieka między palcami, nie ma na co czekać, tym bardziej, że jestem w programie do skutku. Mam dwa lata na wykorzystanie wszystkich możliwości. Więc nie poddaje się i działam dalej
lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
danii - sprawa nie jest prosta bo wsio zalezy od indywidualnej sytuacji. wiec sie nie podejme pisania ogolnikow ale chetnie pomoge w konkretnych casach
dama - bardzo mi przykro. trzymaj sie jakos i nie poddawaj.
dama - bardzo mi przykro. trzymaj sie jakos i nie poddawaj.
Lolitko rozumiem, sprawa nie jest prosta. Ja po prostu nie mogę zrozumieć czemu mi się nie udało, wszystkie wyniki mam prawidłowe, rezerwa 4,68, tarczyca ok, emek też, więc wydawało mi się oczywiste, że powinno się udać. jedynie nie miałam nigdy histeroskopii. Pęcherzyków miałam 8, zarodków 6 a w 3 dobie spadły do klasy III i przestały się rozwijać. Nic z tego nie rozumiem
reklama
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
hej dziewczyny,
dzięki czarnykot,tulę cieplutko ;-) miło Cię widzieć
sylha a ja wierzę ,że Ci się uda ;-) trzymam &&&&&&&
upsa no dzisiaj 1 dpt jeszcze zostało 10 ;-) ściskam Was cieplutko ,miłego wieczoru.....
dzięki czarnykot,tulę cieplutko ;-) miło Cię widzieć
sylha a ja wierzę ,że Ci się uda ;-) trzymam &&&&&&&
upsa no dzisiaj 1 dpt jeszcze zostało 10 ;-) ściskam Was cieplutko ,miłego wieczoru.....
Podziel się: