reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

hej dziołchy ;-) ja po ;-)
podano mi 2 z 4 mrożonych 3 tylko przeżyły niestety ,3 też jakaś lebioda jak do piątku nie przeżyje to nie mamy już mrozaczków,oby się te przyjęły ja wzięłam jednego zarodka z nacięciem ,może akurat się uda w tym cyklu .....

......
kochana oba sie przyjma i mrozaczki poki co nie beda potrzebne!! :-):-):-):-):-):-):-):-) mocno zaciskam kciuki!!!!!!!!!!!!!!
Jeszcze raz dla wszystkich blizniakowe wiruski &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& od moich Bąbelków - dzisiaj je widziałm- pięknosci!! a jakie ruchliwe..szok

reklama
zuzka kciukasy...
lolitka, szkoda ze masz takie nastawienie no i doswiadczenie co gorsza..kurcze biora ci lekarze ciazka kase i jeszcze pieprza sprawe ech...
dodam ze ja podchodze do ICSI w Niemczech tu troche inne chyba podejscie do tematu jest...no i chyba lekarze...naprawde biora kase za dobra-mam nadzieje:)-robote..choc roznie to bywa pewnie...najwazniejsze aby tego nie doswiadczyc!

sylha od jutra 11 dni ;-) więc długi okres czekania ,ale mam nadzieję ,że wytrzymam zwłaszcza ,że tym razem do pracy idę normalnie nie ma siedzenia w domu ;-) pytałaś wcześniej dlaczego ICSI wiesz co jesteśmy zdrowi ,po prostu coś nas blokuje chyba bo już byliśmy w ciąży naturalnej i niestety była to ciąża pozamaciczna ,zdecydowaliśmy się do in vitro podchodzić bo już nie chciałam dłużej czekać na cud .....zresztą z in vitro też będzie cud jak będę ;-)
Asiiek ;*************
Minie2011 dzięki ....

minie - ja nie mam az wiele osobistych doswiadczen wlasnie dlatego ze czuwam.... nie podeszlabym do ivf gdybym nie wierzyla w to czy w to... i to lekarz musi mnie przekonac do tego co mowi... przekonal rzeczowo bo kitu mi nie wcisnie. u mnie sie po prostu nie udawalo.... i ja tez mialam 4 podejscia nie w polsce i Bog swiadkiem jak tego zaluje. bo polska ma lepszych lekarzy niz zachod (ogolnie rzecz ujmujac)

a w koncu sie udalo bo sie sama wyleczylam z tego czego lekarze wogole nie mysleli zeby leczyc, i w koncu trafilam na embriologa ktory zdzialac umie cuda z moimi zarodkami. i lekarze nie mieli z tym nic wspolnego... ostatnie podejscie prowadzilam tak jak ja chcialam, a nie lekarz (a scisle rzecz ujmujac lekarz zgodzil sie robic to co ja chcialam)

zuzanka81 u Ciebie dziś 1dpt życzę prawidłowego zagnieżdżenia :-)
dla mnie są to najdłuższe 2 tygodnie w życiu... Życzę powodzonka!

za czekajace kciukasy!:)
lolitka nie wiem czy polscy lekarze sa lepsi czy nie mozna na ten temat debatowac bez konca...wszystko zalezy od jednostki nie mozna generalizowac wszedzie sa dobrzy i zli lekarze w kazdym kraju!

reklama
Dziewczyny, lekarz mi mówił o szeregu badań do invitro, czy ja mam od razu się na początku cyklu do niego zgłosić, czy kiedy????Wiem, że jedne, które robiłam wcześniej to miałam zrobić w ciągu 5 pierszych dni cyklu, a jak to jest do invitro (nie dogadałam z lekarzem, a nie chcę znowu stracić cyklu)

Do góry