Podejść do crio jeśli masz mrożaczki, a o ile dobrze pamiętam to masz. Myślę, że w twoim przypadku pozwoli Ci od razu w następnym cyklu.Po kolei. Zaczynam się gubić. Nie wiem kiedy będę u dr ( łaskawie mógłby się odezwać ). Ale chcę się przygotować z czym mu wyjechać. Czy robic kariotyp i cala resztę świństwa teraz czy podejść na luzie do crio i potem w razie WU kombinować?.
reklama
moim zdaniem wiedziałabyś przed nami ze masz endo histero było z tego co pamiętam? i jest wada macicy, a to możepowodowac zle ukrwienie endometrium i zarodek obumieradlatego clexane. A jak jest immunologia do d... to clexane w większości pomoże. brałas?
najki
Fanka BB :)
Nie brałam kate. Prosiłam doktora ale twierdził, że nie trzeba...Tym razem prowadzi mnie inny. Spróbuje znówmoim zdaniem wiedziałabyś przed nami ze masz endo histero było z tego co pamiętam? i jest wada macicy, a to możepowodowac zle ukrwienie endometrium i zarodek obumieradlatego clexane. A jak jest immunologia do d... to clexane w większości pomoże. brałas?
Tak histero była, wszystko OK poza wadą macicy
Ooo super Ja w niedzielęPrzepraszam że teraz, byłam w pracy i godzinę temu dostałam telefon. Są trzy zarodki, jeden ok , dwa średnie. Jutro transfer. Jeszcze musiałam po receptę jechać na zastrzyk przed transferem.
najki no i jeszcze jedno, to był 1 cykl ivf ?? czasem to po prostu pech.. u mnie na 17 oocytów była jedna ciaza - biochemiczna.. nie kazda procedura konczy się urodzeniem zrdrowego dziecka. A kariotypy robiliście? bo chyba tak?
ewelin86
Ja tez mam endometrioze IV stopnia, tez beż żadnych objawów. Mi wykryli gdy miałam usuwanego torbiela, który był czekoladowy. To czasu kiedy nie wiedziałam, że mam endometrioze straszne skrzepy podczas miesiączki miałam i w sumie zostały do dnia dzisiejszego, ale juz mniejsze po wyczyszczeniuJa mam endometrioze, jakies poczatki bo mialam nawet torbiel czekoladowa na jajniku. Objawow zadnych nie mialam. Z tego co wiem to zeby potwierdzic lub wykluczyc endometrioze, robi sie laparoskopie.
ewelin86
Marzen na którą masz jutro? może sie spotkamyPrzepraszam że teraz, byłam w pracy i godzinę temu dostałam telefon. Są trzy zarodki, jeden ok , dwa średnie. Jutro transfer. Jeszcze musiałam po receptę jechać na zastrzyk przed transferem.
najki
Tak kochana. Jedna procedura, jeden świeży transfer i trzy z crio. Kariotypy OK, Mutacje również. Histero j.w. Pech? Albo ta głupia macica..najki no i jeszcze jedno, to był 1 cykl ivf ?? czasem to po prostu pech.. u mnie na 17 oocytów była jedna ciaza - biochemiczna.. nie kazda procedura konczy się urodzeniem zrdrowego dziecka. A kariotypy robiliście? bo chyba tak?
pisanka89
A ja punkcję w poniedziałek i się dowiem co i jak myślicie że przy 2 zarodkach mam dużo większe szanse?Ooo super Ja w niedzielę
reklama
ale właśnie torbiel czejkoladowa to pierwszy obajw endometriozy i jak jest czekoladka to na 100% jest endo III albo IV i to paoszy się jak zaraza.w sumei nie jest to bliski temat mi szczególnie, ale jestem pewna, żę - przy endo I i II st nie ma wyraźnych roznic pomiędzy succes rate.Ja tez mam endometrioze IV stopnia, tez beż żadnych objawów. Mi wykryli gdy miałam usuwanego torbiela, który był czekoladowy. To czasu kiedy nie wiedziałam, że mam endometrioze straszne skrzepy podczas miesiączki miałam i w sumie zostały do dnia dzisiejszego, ale juz mniejsze po wyczyszczeniu
Podziel się: