Marzen czemu ?Przepraszam że teraz.
Ewelin lekarz się co robi. Mi pobrał 2 komórki więcej niż na wizycie było.
W ostatnim dniu miały ok 16. Jeden miał 10 a inny 21. Także w cały świat.
Aniko w pracy byłam.
Szila gratuluję
Ja mam źle przeczucia co do jutra:/
reklama
ewelin86
Fanka BB :)
Marzen masz kopa w tyłek Wszystko będzie cacy Nie martw się. Tym razem dobre rzeczy Ci się przytrafiąWestaice bo coś za gładko mi idzie z tym wszystkim a jestem z ludzi którym dziwne rzeczy się przytrafiają:/. Niekoniecznie dobre.
To mogę sobie z Tobą piątkę przybic. Mi też jak po maśle a nigdy łatwo mi nic nie przyszło.Westaice bo coś za gładko mi idzie z tym wszystkim a jestem z ludzi którym dziwne rzeczy się przytrafiają:/. Niekoniecznie dobre.
Po 48 musi być 66% chociaż mój lekarz twierdzi, że jak się podwoi to jest dobrze .Dziękuję kochane, chociaż tak strasznie się boję, żeby wszystko dobrze było!!Musi być. Dzisiaj jest 12 dzień po transferze, poziom beta HCG 75,21 jest dobry dla 12 dnia? Co ile trzeba powtarzać, żeby wzrost był widoczny?
Ew pesymisci nie widzą kolorów.
Poza tym jednoczę się z marzen i jutro będzie klops.
Szila, gratuluję !!!! Najlepiej co 48godz.powtarzać. wynik jest super
Westaice, jutro u Ciebie też będzie dobrze !!!!
Kachna, fajnie że napisałaś !! Dalej trzymam kciuki za maleństwa. Ale jestem pewna ze dadzą radę :*
Dziewczyny, nie ogarnelam wszystkich postów, bo jest tego chyba z 1500
Byłam dziś na usg i Maluchy do mnie machaly !!!! rosną ładnie i wszystko jest w porzadku. Za tydzień prenatalne.
Kachna, fajnie że napisałaś !! Dalej trzymam kciuki za maleństwa. Ale jestem pewna ze dadzą radę :*
Byłam dziś na usg i Maluchy do mnie machaly !!!! rosną ładnie i wszystko jest w porzadku. Za tydzień prenatalne.
reklama
I widzisz ? ! Po co stresowalas maluszki?Szila, gratuluję !!!! Najlepiej co 48godz.powtarzać. wynik jest super
Buziak w brzuchol dla maluchów :*
Podziel się: