reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Na tym jajniku jest bardzo dużo zrostów, że praktycznie nic nie widać. Miał nawet trudności ze znalezieniem pęcholi. Chce ten jajnik znów oczyścić ze zrostów. Zobaczymy w sobote co dalej.
No jak juz to przed stymulacjia widziała bym logiczne usunąć zrosty by było miejsce dla jajek . Ale przed transferem. .....
Wiesz jak jest z naszą endometrioza z miesiąca na miesiąc gorzej. .....
Ja myślę że z Tych jajeczek będą piękne bliźniaki . Niech Ci wyjaśni za i przeciw i podejmij decyzję. Jeśli to tylko zrosty w jajnikach macica jest ok endometrium ok i Twoja głowa zwarta i gotowa na ciążę bliźniacza to ja bym zrobiła transfer bez operacji .

reklama
Cześć dziewczęta!! Dziś nie wytrzymałam i rano zrobiłam test z moczu, wyszła blada ledwo widoczna kreska... Poleciałam na Beta HCG, właśnie odebrałam wynik 75,210 mlU/ml!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jezu dziewczyny nie mogę w to uwierzyć!!!!Jestem w takim szoku, że żołodęk to mi się zaraz na drugą stronę wykręci. O Boże jestem w ciąży!!!!!!:)

Cześć dziewczęta!! Dziś nie wytrzymałam i rano zrobiłam test z moczu, wyszła blada ledwo widoczna kreska... Poleciałam na Beta HCG, właśnie odebrałam wynik 75,210 mlU/ml!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jezu dziewczyny nie mogę w to uwierzyć!!!!Jestem w takim szoku, że żołodęk to mi się zaraz na drugą stronę wykręci. O Boże jestem w ciąży!!!!!!:)
Gratuluję!
Który dpt u Ciebie ?

Szila, no to zaszalalas:) a w kalendarzu na 4.04 wpisana jestes:) super!!!! Teraz kciuki za prawidlowy przyrost:) :) kiedy powtarzasz?

super, gratulacje, wierzę, że jesteś w szoku, ale co to za genialny szok :)

Przepraszam że teraz.
Ewelin lekarz się co robi. Mi pobrał 2 komórki więcej niż na wizycie było.
W ostatnim dniu miały ok 16. Jeden miał 10 a inny 21. Także w cały świat.
Aniko w pracy byłam.
Szila gratuluję:)
Ja mam źle przeczucia co do jutra:/

reklama
Do góry