A co Ciebie mały strus dziobnal??Ew, gonapeptyl jest w ampulkostrzykawkach, gonal w penie chyba ze od lipca coś się zmieniło
Padlam po tekście o dziobiacych jajnikach
reklama
anika11
Fanka BB :)
BocianA co Ciebie mały strus dziobnal??
Trzymam kciuki !!!!!Foote
Dziewczyny ja powoli szykuję się do wyprawy po moją śnieżynkę :* ( 600km) i dzwonię do gościa od mieszkań w Białym, a on że nie ma nic, a nic wolnego ( a ma 80 mieszań na wynajem). Ale coś tam się znalazło na bookingu, blisko szpitala. Nie wiem co tam się dzieje w ten weekend bo oferty znikają bardzo szybko.
butterfly1331
Moderator
U mnie wygląda na to,że wszystko ok. Problem jest u męża- ostatni wynik ( o 100% lepszy niż poprzednie), to 1.5 mln plemników, z czego 98% jest uszkodzonych.Pytaj,po to tu jestesmy
a co jest u was przyczyna niepowodzen?
Bocian to już dawno! A teraz to Cię kropek może dzgacBocian
annemarie
Fanka BB :)
U mnie wygląda na to,że wszystko ok. Problem jest u męża- ostatni wynik ( o 100% lepszy niż poprzednie), to 1.5 mln plemników, z czego 98% jest uszkodzonych.
no to sie bez icsi nie obedzie, ale Ty jestes zdrowa? to juz duzo warte
reklama
butterfly1331
Moderator
Hej!Foote
Dziewczyny ja powoli szykuję się do wyprawy po moją śnieżynkę :* ( 600km) i dzwonię do gościa od mieszkań w Białym, a on że nie ma nic, a nic wolnego ( a ma 80 mieszań na wynajem). Ale coś tam się znalazło na bookingu, blisko szpitala. Nie wiem co tam się dzieje w ten weekend bo oferty znikają bardzo szybko.
Jeśli szukasz noclegu, polecam airb&b
Bardzo dobre ceny, wszystko bezpiecznie. Korzystałam z ich strony, gdy byłam w UK. Gdybyś potrzebowała pomocy albo informacji, jestem do dyspozycji.
Podziel się: