reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Staram się☺ I próbuję koncentrować się na tym, że jeśli wszystko pójdzie dobrze, to będę w lepszej sytuacji niż moje koleżanki, bo właściwie od pierwszych dni fasolka będzie z nami ☺Chociaz podobno nie można się nastawiać na sukces przy pierwszym razie.

Pierwszy raz to taki testowy, lekarz bedzie patrzyl jak reagujesz na stymulacje,ale to nie przekresla powodzenia juz za pierwszym razem.Masz piekne AMH ,jestes mlodziutka moze akurat sie uda.:)

reklama
Pierwszy raz to taki testowy, lekarz bedzie patrzyl jak reagujesz na stymulacje,ale to nie przekresla powodzenia juz za pierwszym razem.Masz piekne AMH ,jestes mlodziutka moze akurat sie uda.:)
Boję się, że ten pierwszy raz będzie tak straszny, że na kolejny już się nie zdecyduję. W ogóle wielu rzeczy się boję :-( Czy któraś z Was miała hiperstymulację? Czy można jakoś temu zapobiec?

Boję się, że ten pierwszy raz będzie tak straszny, że na kolejny już się nie zdecyduję. W ogóle wielu rzeczy się boję :-( Czy któraś z Was miała hiperstymulację? Czy można jakoś temu zapobiec?
Są dziewczyny z hiperka. Nie da się zapobiec. Ale spokojnie. Ja tez się bałam i nie potrzebnie.
Boisz się bo jest to dla Ciebie coś nowego, nieznanego. Im bardziej zagłębisz się w temat to będziesz się niecierpliwic :)

Są dziewczyny z hiperka. Nie da się zapobiec. Ale spokojnie. Ja tez się bałam i nie potrzebnie.
Boisz się bo jest to dla Ciebie coś nowego, nieznanego. Im bardziej zagłębisz się w temat to będziesz się niecierpliwic :)
Dzięki za pomoc :-) Idę się zainteresować moim mężem, bo chyba zglodniał,a ja buszuję po forum.
Przyjemnego wieczoru,dziewczyny! ☺

Dziewczyny, dostałam telefon, że jednak jadę w piątek. Dziś wieczorem pregnyl. Damy radę sami ? Jak Wy to załatwiłyście? Czy to skomplikowane?

reklama
wszystkie mialysmy galara za pierwszym razem, i to jest chyba powodem dlaczego tutaj wyladowalysmy.boimy sie tego czego nie znamy,z czasem zobaczysz jak to funkcjonuje i nabierzesz pewnosci siebie.Z olbrzymego potwora zrobi sie ...malutki ,sympatyczny smoczek :)
O hiperce jeszcze nie mysl,wogole sprobuje sie koncentrowac na "tu i teraz" nie rob milowych krokow,In vitro nie jest naprawde niczym strasznym,to leczenie jak kazde inne tylko ze szczesliwym zakonczeniem.:):):)

Do góry