reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ha. Ja o jajcach często.
Dobrze, że dr ma poczucie humoru.
Aaa i z mrozakami mu kiedyś chciałam wyjechać :D
:D Powiem, że czasami w ostatniej chwili ugryzę sie w język, bo tu taki slogan używamy, że nie wiem co by pomyślał jakbym tak wypaliła - mrożaki, kropek, małpa, świeżynka itd :D Później by chciał, żeby wyjaśnić co miałam na myśli :D

reklama
Witaj butterfly :)
Długość całej procedury uzależniona jest od reakcji organizmu. Ale musisz liczyć ok 1,5 miesiąca. Szybko zleci :)
Zostań z nami. Zawsze ktoś, coś Ci podpowie, doradzi. :)
Dziękuję ☺ Dobrze, że na Was trafiłam. Co prawda nie rozumiem na razie połowy Waszego sloganu,ale mam nadzieję, że z czasem będzie łatwiej ☺ A pytań niestety mam całe mnóstwo. Panicznie boję się lekarzy,zabiegów, szpitali, zastrzyków etc. I w ogóle tego, co nieznane.

:D Powiem, że czasami w ostatniej chwili ugryzę sie w język, bo tu taki slogan używamy, że nie wiem co by pomyślał jakbym tak wypaliła - mrożaki, kropek, małpa, świeżynka itd :D Później by chciał, żeby wyjaśnić co miałam na myśli :D
Całkiem zabawne by to moglo być. :)
Nie no z moim jest pełen luz. Żółwika nawet przybija :)

Czy gonapeptyl to te zastrzyki?
Mam ich podobno mieć od 11 do 19, ale to dopiero wstępne ustalenia. Ile to w sumie u Ciebie trwało od tabletek do punkcji?
od rozpoczęcia do punkcji ok 1,5 miesiąca. Ale szybko czas leci. Tak gonapeptyl to zastrzyki.
Zostań z nami, bo tu czas szybko płynie i każda z nas służy radą i wspiera :)

Dziękuję ☺ Dobrze, że na Was trafiłam. Co prawda nie rozumiem na razie połowy Waszego sloganu,ale mam nadzieję, że z czasem będzie łatwiej ☺ A pytań niestety mam całe mnóstwo. Panicznie boję się lekarzy,zabiegów, szpitali, zastrzyków etc. I w ogóle tego, co nieznane.
Pytaj ile chcesz :)
Spokojnie z czasem "wsiakniesz " :)

Foote kurcze :( przytulam :*

Dlatego pisz śmiało, pytaj ile chcesz, a my będziemy doradzać :)
Tez na początku sloganu dziewczyn nie rozumiałam, ale już sie troszke nauczyłam:D

reklama

Pytaj,po to tu jestesmy:)
a co jest u was przyczyna niepowodzen?

Do góry