ewelin86
Fanka BB :)
hahaha Która taka dowcipna Czyżby p. EdytkaJa dziś przed punkcja mówię : ciekawe jakie te moje jajka będą. A pielęgniarka : a co pani kura jest
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hahaha Która taka dowcipna Czyżby p. EdytkaJa dziś przed punkcja mówię : ciekawe jakie te moje jajka będą. A pielęgniarka : a co pani kura jest
Kilka razy by mi się przy dr wyrwał nasz slang pewnie miałby ubawJa dziś przed punkcja mówię : ciekawe jakie te moje jajka będą. A pielęgniarka : a co pani kura jest
No ja o mały włos na ostatnie wizycie nie powiedziałam "no to kiedy jajcobranie"Kilka razy by mi się przy dr wyrwał nasz slang pewnie miałby ubaw
Ona jest dobra luźną atmosferę wprowadza przed punkcją Można z nią pożartowaćTak pani Edytka
Witaj Butterfly
Ha. Ja o jajcach często.No ja o mały włos na ostatnie wizycie nie powiedziałam "no to kiedy jajcobranie"
WitajWitajcie,
jestem tu nowa. Zresztą cała sytuacja jest dla mnie nowa i nie bardzo umiem się w tym odnaleźć. Kilka miesięcy temu dowiedzieliśmy się, że z wynikami mojego męża jedyną szansą na dziecko jest in vitro. Jestem w trakcie brania tabletek antykoncepcyjnych i nie bardzo wiem, czego spodziewać się dalej. Za tydzień mam wizytę u lekarza na kontrolne USG. Wtedy ma mi rozpisać co dalej.
Jak to u Was wyglądało? Jak długo trwa proces przygotowania do transferu? Jest jakaś zasada? Mamy długi protokół.
Witajcie,
jestem tu nowa. Zresztą cała sytuacja jest dla mnie nowa i nie bardzo umiem się w tym odnaleźć. Kilka miesięcy temu dowiedzieliśmy się, że z wynikami mojego męża jedyną szansą na dziecko jest in vitro. Jestem w trakcie brania tabletek antykoncepcyjnych i nie bardzo wiem, czego spodziewać się dalej. Za tydzień mam wizytę u lekarza na kontrolne USG. Wtedy ma mi rozpisać co dalej.
Jak to u Was wyglądało? Jak długo trwa proces przygotowania do transferu? Jest jakaś zasada? Mamy długi protokół.
Witaj butterflyWitajcie,