reklama
Super a wiec natula zaczyna w niedzielę. Ja we wtorek, ty w czwartek. Moze jeszcze ktoś dołączy to będzie mój pierwszy transfer, którego nie będę przechodziła sama bardzo sie cieszęWitam znowu transfer z mrożonego ostatniego zarodka 3BB mam w czwartek za tydzień już nie mogę się doczekać
Dajesz czas mi przynajmniej leci.Wiecie co? Myślę znów o moich jajcach czy podrosły czy może jakieś nowe się pojawiły Eh kolejny wieczór spędzę na rozmyślaniu A rano Was zamęczę moimi postami
Martka co Ty gadasz? Jakie sama? A my ?
A tak w ogóle to masz już strusieWiecie co? Myślę znów o moich jajcach czy podrosły czy może jakieś nowe się pojawiły Eh kolejny wieczór spędzę na rozmyślaniu A rano Was zamęczę moimi postami
annemarie
Fanka BB :)
Dziewczyny ,uswiadamiac ludzi o wielu rzeczach to jak walka z wiatrakami.W pracy musze to robic,poza macham na to reka i inwestuje nerwy w co innego.Jak czlowiek chce wiedziec to sie zapyta,poczyta ,douczy,sa na to sposoby,prawda? a najwiecej maja do powiedzenia Ci ,ktorzy powinni cicho siedziec.
Ja sie do dzisiaj dowiaduje,od ludzi ktorzy nie maja pojecia o rasach psow,ze mam wilka i bernardyna w domu
Dooobraaaaa,moge miec
Ja sie do dzisiaj dowiaduje,od ludzi ktorzy nie maja pojecia o rasach psow,ze mam wilka i bernardyna w domu
Dooobraaaaa,moge miec
No teraz z wami, ale poprzednie cztery razy was nie mialam dlatego to podejście będzie dla mnie zupełnie inneDajesz czas mi przynajmniej leci.
Martka co Ty gadasz? Jakie sama? A my ?
Strusie jaja hahahahahaha padłam
Ewa będę miała jeden zarodek, blastka AB niestety nie wiem jaki numer
reklama
O to to. Chodzi o gdakanie. Ludzie, którzy nie mają pojęcia o czym mówią.Dziewczyny ,uswiadamiac ludzi o wielu rzeczach to jak walka z wiatrakami.W pracy musze to robic,poza macham na to reka i inwestuje nerwy w co innego.Jak czlowiek chce wiedziec to sie zapyta,poczyta ,douczy,sa na to sposoby,prawda? a najwiecej maja do powiedzenia Ci ,ktorzy powinni cicho siedziec.
Dooobraaaaa,moge miec
Podziel się: