reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny, jak się czułyście po punkcji? Bo ja będę musiała sama wrócić z kliniki 150 km. Posiedzę tam trochę to dojdę do siebie? Dodam że miałam już dużo operacji i nic mi nie było...
no ja musiałam 2h byc po punkcji w klinice i zakaz prowadzenia przez 24h samochodem. Byłam strasznie zmęczona

reklama
no ja musiałam 2h byc po punkcji w klinice i zakaz prowadzenia przez 24h samochodem. Byłam strasznie zmęczona
Kasia_basia, u mnie był zakaz prowadzenia i pytali, kto mnie odbierze. Przez 2godizny po wyjściu z sali musiałam być w klinice i pilnowali tego, dopiero po tym czasie usunęli wenflon i puścili do domu

Anika już z bólem wstałam i jestem taka niewyspana :( nic nie brałam może kawa pomoże :( a jutro powtórka z wczoraj znów o 6 trzeba wstać i na badania jechać. Mam nadzieję, że w sobotę lub w pon już będzie punkcja
Łącze się z tobą w tym bólu,nawet do pracy nie pojechałam bo myślałam że mi roztrsaska glowe aż mi było niedobrze.

Dziewczyny mam takie pytanie czy która z was brała sprej synarel?
Przed stymulacja? Dostałyscie po nim normalnie okres? ;)

Synarele po to sie bierze zeby zahamowac owulacje.przy in vitro nie jest ona w naturalny sposob pozadana.Nie rozumiem kompletnie .o co w tym wszystkom chodzi,ale jakis sens musi miec,skoro lekarz tak zadecydowal.Ja zaczynalam Synarele od 3 dnia cyklu razem z Brevactidem-ktory z koleji odpowiedzialny jest za produkcje jajkowa i przyrost endo.Czyli jedno hamuje ,drugie pracuje.Po odstawieniu tych dwoch lekow,36 godz przed punkcja bralam zastrzyk ovitrelle na pekniecie pecherzykow(to jest twoja sztuczna owulacja)

Dziewczatka NIE MOC BEDZIE Z WAMI !!!!!!!!!
Westi,od ktorej mam siedziec i trzymac kciuki???
Kasia-Basia jesli punkcje beda ci robili bez znieczulenia to puszcza cie do domu,ze znieczuleniem,czarno to widze;)przez 24 h.nie wolno ci jezdzic samochodem.
Moj M. musial zawsze podpisywac papiery ze mnie odtransportuje i przez 24 h.z oka nie spusci(co oczywiscie funkcjonowalo tylko w drzwi wejsciowych;)

Leb mi tez peka,wiec mam nareszcie jakis wspolny temat;)

reklama
Do góry