reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Madzionga bój się Boga!!
Ale nie musi wystąpić krwawienie. W zasadzie nic może się nie wydarzyć. Tylko na usg lekarz stwierdzi....

Iga a kogoś do prezesa macie tez tam podobnego ?? :)

Ja nie widzę w nikim podobieństw do Pisowskiej ciemnoty ale jak chcesz to wejdź na ich stronę i sobie popatrz może z kimś ci się skojarzy:-)

Strawbelka-a dlaczego nie chcesz antybiotyku? czy nie mozesz? bo z tego co piszesz to masz zapalenie miglalow,mozliwe ze ucha srodkowego i zatok.Bez antyka ciagnie sie w cholere,boli i to gronkowiec albo paciorkoweic(a to cytrynka ciezko wyleczyc) ,zaleznie od sortu,plujesz zolta ,zielona czy biala wydzielina)
Tak to pieknie opisalas:):):)
Juz zaczelas stymulacje?
To raczej zatoki. Pare dni temu bolala mnie glowa, odcwczoraj scieka mi z zatok, ale nic mnie nie boli ani gardlo ani ucho ani migdal. Migdal czysty tylko jest powiekszony. Goraczki brak.
Antybiotyku nie chce bo jak wezme antybiotyk to musze in vitro przelozyc, bo 30 marca mialam zaczynac stymulacje.
Narazie sprobuje z radami dziewczyn i jak nie przejdzie to wtedy antybiotyk i in vitro przesune.
Dziewczyny ja ze 30 lat nie chorowalam na nic, a teraz mam chyba pecha:(

reklama
Do góry