reklama
annemarie
Fanka BB :)
To raczej zatoki. Pare dni temu bolala mnie glowa, odcwczoraj scieka mi z zatok, ale nic mnie nie boli ani gardlo ani ucho ani migdal. Migdal czysty tylko jest powiekszony. Goraczki brak.
Antybiotyku nie chce bo jak wezme antybiotyk to musze in vitro przelozyc, bo 30 marca mialam zaczynac stymulacje.
Narazie sprobuje z radami dziewczyn i jak nie przejdzie to wtedy antybiotyk i in vitro przesune.
Dziewczyny ja ze 30 lat nie chorowalam na nic, a teraz mam chyba pecha
obserwuj czym plujesz brzmi durnie ale po tym wiadomo co jest grane
G
Gość
Gość
Jutro ide do rodzinnego to spytam lekarza.obserwuj czym plujesz brzmi durnie ale po tym wiadomo co jest grane
iga2421
Fanka BB :)
Bo bardzo bolał mnie brzuch we wtorek. Przeszło mi i w sumie nie pojechałam do lekarki, ale cały czas rozmyślam, czy wszystko w porządku z Maluchami a nie mam żadnych plamien...
ja powinnam do pracy wrócić, l4 mi nie służy
Kochana mnie nieraz tak brzuch potrafil zabolec ze mnie skrecalo. Roznie to bywa w ciazy. Nie kazdy bol oznacza cos zlego. Jak masz byc niespokojna to idz gdzies na prywatnie.
Ja i tak chodzę prywatnie. Może mnie za tydzień przyjmie... Ja naprawdę jestem psychiczna :/ ale bardzo Wam dziękuję :*Kochana mnie nieraz tak brzuch potrafil zabolec ze mnie skrecalo. Roznie to bywa w ciazy. Nie kazdy bol oznacza cos zlego. Jak masz byc niespokojna to idz gdzies na prywatnie.
Już mi lepiej
Właśnie dlatego tak mi tu dobrzeMadziaga-my tu wszystkie sekcja "zryte berety"
reklama
Jezu tak strasznie mi przykroNie ma serduszka. ...przestało bić tydzień temu...jutro idę do szpitala. Odezwę się jak się choć trochę otrzesniemy
Podziel się: