O nie. Błagam. Jak tylko zobaczę ta panią to mi się ciśnienie podnosi. .
Jak robi te swoje miny pożal się Boże z głosikiem jakby miała się rozpłakać to mam ochotę rozwalić tv.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O nie. Błagam. Jak tylko zobaczę ta panią to mi się ciśnienie podnosi. .
A co mówi dr?Kobietki endiometrium 13, estradiol 404, mam 8 pęcherzyków, na prawym 5x13, lewy 3x11. Gonal dawka 300 plus cetrotide. W sobotę rano morfologia, crp, estradiol i progesteron. Dziś 6 dc. Nie wiem co myśleć .
Nie chce namieszać. Mogę tylko powiedzieć, że ja w 10 dc miałam endo 9,7 i 11 pecherzy w granicach 19. W 11 dc estriadol 2101 i prg 1,26.Kobietki endiometrium 13, estradiol 404, mam 8 pęcherzyków, na prawym 5x13, lewy 3x11. Gonal dawka 300 plus cetrotide. W sobotę rano morfologia, crp, estradiol i progesteron. Dziś 6 dc. Nie wiem co myśleć .
O. Wtedy to i ja chce tv rzucać. Zresztą u mnie nie musi się odzywać żeby mnie wq.Jak robi te swoje miny pożal się Boże z głosikiem jakby miała się rozpłakać to mam ochotę rozwalić tv.
No to nie ma nad czym gdybać. chyba wie co mówię!Westaice mówił że ok wszystko, nic się nie dzieje.
Jesli by było coś nie tak to na pewno by powiedziałNo to nie ma nad czym gdybać. chyba wie co mówię!
A mówił co dalej? Co po badaniach? ?