reklama
Na spokojnie. Słuchaj lekarza.Uff
Dziękuję![]()
Różne źródła, różnie podają i tak samo różni lekarze różnie zapatruja się na wyniki. Kwestia ich doświadczenia.
Dopóki lekarz nic złego nie mówi to nie masz Cię czym martwić!
Falka302
Fanka BB :)
Ale mi tak samo. Podnosi sie tez na widok reszty bandy....brrr. Banda oszolomow.O nie. Błagam. Jak tylko zobaczę ta panią to mi się ciśnienie podnosi. .
Marzen ja w 7dc mialam estradiol 2170 a pęcherzyki podobne. Liczne male a z tych wiekszych to wlasnie 14mm i 11mm nie pamietam ile dokladnie w tym dniu ale wydaje mi sie ze u Ciebie super. Tyle tylko zebys prg miala niski zeby byl mozliwy transfer od razu w tym cyklu. Kiedy masz kolejna wizyte?
Falka w sobotę się wszystko rozegra. Dziewczyny jeśli progesteron będzie za wysoki to teraz będzie punkcja a tylko transfer w następnym cyklu? Czy ogólnie du*a blada ze wszystkim ?
Ostatnio prg wynosił u mnie 15,8 . Badany był dwa tyg temu.
Ostatnia edycja:
Transfer Ci odrocza jeśli będzie wysoki.Falka w sobotę się wszystko rozegra. Dziewczyny jeśli progesteron będzie za wysoki to teraz będzie punkcja a tylko transfer w następnym cyklu? Czy ogólnie du*a blada ze wszystkim ?
ewelin86
Fanka BB :)
Tak zgadzam się z westi. Ja miałam 1,66 i mi odroczyli. Zobaczysz jaki będzie w sobotę i będziesz wiedzieć na czym stoiszTransfer Ci odrocza jeśli będzie wysoki.
Marzen, u mnie też tak było, że miałam za wysoki progesteron. Zamrozili trzy maluszki. I wiesz co ? Opłaciło się podwójnieFalka w sobotę się wszystko rozegra. Dziewczyny jeśli progesteron będzie za wysoki to teraz będzie punkcja a tylko transfer w następnym cyklu? Czy ogólnie du*a blada ze wszystkim ?
reklama
Podziel się: