reklama
Falka302
Fanka BB :)
Skąd ja to znam. Sama bym chciała posłuchać takich rad moj maz mowi ze przez ta moja niecierpliwosc wszystko niszczeJakieś rady na zniecierpliwienie?
Za tydzień dopiero mam wizytę...ja chcę już...chcę zacząć, chcę zastrzyki, podglądanie, pick up i bąbelka Szlag mnie trafiaaaaaaa
Och. Nawet nie wiecie jak dobrze to słyszeć. Nie tylko ja mam fazy. Rezerwuje pokoik z Wami w ośrodkuo! To ja mam podobnie! Dzisiaj patrzyłam bezmyślnie w telewizor i się u smiechalam, a tam reklama proszku... )
Będzie wysoka! Trzymam kciuki! Już się doczekać nie mogęU mnie też progesteron to tragedia. Mąż ma wolne to tylko mówi, że ciąża jak nic bo ciągle na niego naskakuję. Wczorajsze bóle przeszły więc spokojnie czekam na jutrzejszą betę oby była wysoka.
OBY , czego i Tobie życzę &&& i całej reszciedalej transfer, pozytywna beta , spokojne 9 miesiecy
Jesteśmy jeszcze w trojpaku na porodowce. Pod prysznicem rano odszedł mi chyba czop. Dostaje kolejne leki na wyciszenie. Marzę żeby dotrwać jeszcze 4 tygodnie
Kachna jejku ja też dopiero ogarnęłam. Kochana trzymam za Was kciuki tak czy owak! Tak czy owak będzie dobrze, jak mogą to poczekają i tak by było najlepiej... A jak nie mogą to pojawią się wcześnie, i też będzie dobrze. Buziaki!!!
z całego serca życzę, żebyście dotrwali w trójpaku jak najdłużej się daJesteśmy jeszcze w trojpaku na porodowce. Pod prysznicem rano odszedł mi chyba czop. Dostaje kolejne leki na wyciszenie. Marzę żeby dotrwać jeszcze 4 tygodnie
Kachna oby maluchy zechciały zaczekać jeszcze chwilkę! Trzymam kciuki za Was! Trzymaj się !Jesteśmy jeszcze w trojpaku na porodowce. Pod prysznicem rano odszedł mi chyba czop. Dostaje kolejne leki na wyciszenie. Marzę żeby dotrwać jeszcze 4 tygodnie
anika11
Kachna, niech Maluchy trzymają się Ciebie jak najdłużej, ale jeśli już się nie da, to wierzę, ze macie tam dobrą opiekę i cała Trójka poradzicie sobie z ta sytuacja ściskam Cię! Jaką waga Maluchów?Jesteśmy jeszcze w trojpaku na porodowce. Pod prysznicem rano odszedł mi chyba czop. Dostaje kolejne leki na wyciszenie. Marzę żeby dotrwać jeszcze 4 tygodnie
reklama
Nikaaa
poprzednie też miały ah i embryo i nie udało się... nam się kończą już oszczędności. W ogóle jestem pesymistycznie nastawiona po ostatniej porażce. Nawet nie wiem czy mój zarodek będzie się rozwijał po odmrożeniu....
Ja jestem już prawie w 22 tc i udało mi się crio z ostatniej najslabszej śnieżynki. Też już nie wierzyłam a jednak. Głowa do góry i ja bym zaryzykowala i wydala więcej ale skuteczniej
Podziel się: