reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jesteśmy jeszcze w trojpaku na porodowce. Pod prysznicem rano odszedł mi chyba czop. Dostaje kolejne leki na wyciszenie. Marzę żeby dotrwać jeszcze 4 tygodnie
Opowiem Ci piękna historie .
Siedzę w parku z blizniakami koleżanki zza krzaków widzę coś wyjeżdża wózek dziecięcy dziwny. .... liczę 1 , 2 . 3 .4 ...... mówię jezu czworaczki. ..... szczena mi opadła i pani przyszła do mnie na laweczke mowie ale jak to ..... musiałam zapytać ! Mówi ze podeszła do in vitro po braciszka dla 1 córeczki . Miała podane mrożone 3 zarodki 2 średnie i 1 taki slabiutki ( za 1 razem też 3 tylko bardzo dobre z tego urodziła 1 dziecko ) z 2 podejścia przy podaniu 3 zarodków urodziła 4 dzieci . Miały od 1.200 do 1.600 . Gdy ja je widziałam miały ok 2 lat bliźniaki mojej koleżanki tez . Wzrostowo wagowo wiekiwo były niemal identyczne . Wszystkie zdrowe i piękne
Życzę Ci pozytywnych myśli i by wszystko skończyło się szczęśliwe . Trzymaj się .

Karolinka Ma ok 1300-1500 g a Kacperek 1600-1700g Zależy kto i na jakim sprzęcie je badał. Chcialabym żeby chociaż ponad 2 kg miały. Każdy dzień i każda dkg na wagę złota
Kurcze. Dacie rade! Maluchy przybiora na wadze zobaczysz !
Urwisy drażnią się z Tobą! Najważniejsze nie stresuj się teraz. Wiem łatwo powiedzieć, ale nerwy nic nie pomogą! Całym serducho z Wami. Jakbym mogła to bym wam oddala trochę kg

Żebys wiedziała. Strasznie dziwne.
Ja zaraz z prolutexem się będę stykac. :)

Wy też po transferze się tak faszerowalyscie?
Mój dzień kręci się wg godzin na tabletki :) taki mój deserek.
Zaczynam dzień o 6 Euthyroxem i luteina x2 dp, 6:30 progynova z duphastonem.
O 14 luteina x2 i duphaston.
O 21 prolutex o 22 progynova, luteina x2, duphaston i folik.
Nie żebym narzekała, ale ju na telefon ściągnęłam aplikacje do leków z przypomnienia mi żebym czegoś nie pomieszała:-D

Ja do tej pory muszę luteine przyjmować 2x100 mg ; P Pani Doktor powiedziała że luteina jest bezpieczna do 37 tc i do tego czasu będę brać. Bo podobno pezeciwskurczowa jest a po 2 poronieniach nie chce żebym z niej rezygnowala

reklama
Do góry