reklama
Ewunka
Fanka BB :)
Opowiem Ci piękna historie .Jesteśmy jeszcze w trojpaku na porodowce. Pod prysznicem rano odszedł mi chyba czop. Dostaje kolejne leki na wyciszenie. Marzę żeby dotrwać jeszcze 4 tygodnie
Siedzę w parku z blizniakami koleżanki zza krzaków widzę coś wyjeżdża wózek dziecięcy dziwny. .... liczę 1 , 2 . 3 .4 ...... mówię jezu czworaczki. ..... szczena mi opadła i pani przyszła do mnie na laweczke mowie ale jak to ..... musiałam zapytać ! Mówi ze podeszła do in vitro po braciszka dla 1 córeczki . Miała podane mrożone 3 zarodki 2 średnie i 1 taki slabiutki ( za 1 razem też 3 tylko bardzo dobre z tego urodziła 1 dziecko ) z 2 podejścia przy podaniu 3 zarodków urodziła 4 dzieci . Miały od 1.200 do 1.600 . Gdy ja je widziałam miały ok 2 lat bliźniaki mojej koleżanki tez . Wzrostowo wagowo wiekiwo były niemal identyczne . Wszystkie zdrowe i piękne
Życzę Ci pozytywnych myśli i by wszystko skończyło się szczęśliwe . Trzymaj się .
Kurcze. Dacie rade! Maluchy przybiora na wadze zobaczysz !Karolinka Ma ok 1300-1500 g a Kacperek 1600-1700g Zależy kto i na jakim sprzęcie je badał. Chcialabym żeby chociaż ponad 2 kg miały. Każdy dzień i każda dkg na wagę złota
Urwisy drażnią się z Tobą! Najważniejsze nie stresuj się teraz. Wiem łatwo powiedzieć, ale nerwy nic nie pomogą! Całym serducho z Wami. Jakbym mogła to bym wam oddala trochę kg
Trzymak kciuki, aby wszystko było dobrze &&&&Karolinka Ma ok 1300-1500 g a Kacperek 1600-1700g Zależy kto i na jakim sprzęcie je badał. Chcialabym żeby chociaż ponad 2 kg miały. Każdy dzień i każda dkg na wagę złota
Nikaaa
Żebys wiedziała. Strasznie dziwne.
Ja zaraz z prolutexem się będę stykac.
Wy też po transferze się tak faszerowalyscie?
Mój dzień kręci się wg godzin na tabletki taki mój deserek.
Zaczynam dzień o 6 Euthyroxem i luteina x2 dp, 6:30 progynova z duphastonem.
O 14 luteina x2 i duphaston.
O 21 prolutex o 22 progynova, luteina x2, duphaston i folik.
Nie żebym narzekała, ale ju na telefon ściągnęłam aplikacje do leków z przypomnienia mi żebym czegoś nie pomieszała
Ja do tej pory muszę luteine przyjmować 2x100 mg ; P Pani Doktor powiedziała że luteina jest bezpieczna do 37 tc i do tego czasu będę brać. Bo podobno pezeciwskurczowa jest a po 2 poronieniach nie chce żebym z niej rezygnowala
ewelin86
Trzymam kciuki za Was z całych sił i wiem, że Maluszki przybiorą na wadze.Karolinka Ma ok 1300-1500 g a Kacperek 1600-1700g Zależy kto i na jakim sprzęcie je badał. Chcialabym żeby chociaż ponad 2 kg miały. Każdy dzień i każda dkg na wagę złota
reklama
O nie. Błagam. Jak tylko zobaczę ta panią to mi się ciśnienie podnosi. .Iga Twoja lekarka wyglada jak obecna pani premier )
Kachna trzymajcie sie tam we 3!! :**
Ewunka piekna historia!
Podziel się: