reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Agatek nie zamartwiaj się. Już nie jedna z dziewczyn pisała, że czasami słabsze lepiej dają sobie radę niż te najlepsze. Tu nie ma reguły. I przestań się martwić i jutro może już usłyszysz serduszko :) Myśl pozytywnie!

reklama
Agatek dopiero po troszku zaczynam dokarmiać tak to tylko cyc. A na noc oczywiście cycus ale jak mu zwiększa dawkę mm to i na noc dostanie.
Twoje dzieciątko na pewno jest zdrowe. Nie zamartwiaj się takimi rzeczami. To ze byl slabszy to mi się wydaje ze mogli mieć wpływ na implantacje a nie na to ze będzie chory. No co ty. Masz zakaz myślenia w ten sposób!

Czesc dziewczyny :)
Kachna, cały czas myślę o Tobie, trzymaj się dzielnie !!!
Ma_rta, pięknych widoków dziś, czekam na wieści, jak duże jest Twoje Cudeńko :)
Agatek, twój Maluszek jest zdrowy i silny na pewno !!!! Mi lekarz mówił, że wszystkie zarodki, które przetrwały są świetne :) i tego się trzeba trzymac :)
A pozostałym życzę przepięknego dnia :)

Dziewczyny mam pytanie, w sumie sama miałałam już dwa razy crio, ale nie pamiętam, ile przed tym było wizyt i podglądania endo i w jakich dniach mniej więcej. Pierwsze usg mam w 10 dc w sobotę i tak próbuje wyliczyć kiedy kolejna wizyta, bo muszę w pracy mniej więcej się określić....
Podpowiecie jak to wyglądalo u was?

Człowiek pospi chwile dluzej i juz nie ogrania, bo produkujecie tych postow na potęgę ;)

Kciuki za dzisiejsze dziewczyny:))

Marta, ja miałam tylko jeden oodglad kolo 10dc, od 2dc bylam na estrofemeie. Transfery w 19 i 21 dc.

Agatek, no co Ty piszesz o tym swoim Maluchu?:) to piękne i zdrowe dzieciątko będzie i zakazuje Ci myśleć inaczej!! :*

U nas jak zwykle w kalendarzu się dzieje! Dziewczyny, kciuki :) :) :)

MARZEC

24: ma_rta- usg Malucha
24: marzen - podgląd stymulacji

25: Foote - III weryfikacja i wysoka beta!!
25: agatek - kropkowe usg
25: kasia_Basia - usg w trakcie stymulacji
26: martka83 - usg przed crio
28: Rada - podgląd w czasie stumulacji
29: natula - usg przed crio
29: Malina - usg w trakcie stymulacji
29: ewelina86 - usg w trakcie stymulacji
30: Nikaa - badanie prenatalne w II trymestrze
31: Falka302 - wizyta przed crio

KWIECIEŃ
1: Nova - wizyta w klinice
1: Bety72 - usg i ustalenie terminu crio