reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kachna trzymaj sie kochana! Zaciskaj nogi :-)

MartiniM ale fajowo!!! Juz slyszalam serduszko, wow!!! Moja ciaza tylko kilka dni mlodsza, mam nadzieje, ze jutro tez uslysze serduszko :-) ot taki prezent na zajaczka :-)

Westi ja wiem, ze Ci sie uda, nie wiem skad ale wiem :p

Iga a dokarmiasz mm? Na modyfikowanym dzieci lepiej śpią.

Dziewczyny jakos tak sie martwie tym moim zarodkiem 2BB, ze slabiutki, ale chyba embriolog z lekarzem wiedzieli co robia, jak myślicie? Jak chcecie to mnie opieprzcie, ale martwie sie, ze takiej slabszej klasyfikacji jest. Ja wiem, ze naturalsy nawet w to nie wnikaja, ale ja juz znam ta informacje i ciezko mi z tym. Boje sie, ze mimo iz sie zaimplantowal to juz obumarl :'( ze jest z jakimis powaznymi wadami itd. Tylko Wam moge sie wygadac...
Agatek28
Z mojej wiedzy nie masz się czym martwić bo po 1 aby zaradek się przyjął potrzebny jest zarodek odpowiednie endometrium bi chęć organizmu do przyjęcia " przeszczepu " czasami najpiękniejszy zarodek spełniające wszystkie kryteria się nie przyjmie bo jakiś inny czynnik (endometrium bądź organizm ) mu na to nie pozwoli . Zarodek niby gorszej jakości to zarodek gorzej rokujacy ale nie zły czy chory poprostu spełnia normy tylko mniej. Często się zdarza tak ze kobieta nie zachodzi w ciążę za 1 transferem z idealnym ksiazkowo zarodkiem a zachodzi z mrozonego ( nie tak książkowego ) bo organizm i endometrium było gotowe a zarodek każdy da rade jeśli ma odpowiednie warunki w środku. Zarodek gorszej jakości nie jest chory poprostu nie jest książkowy ale to nic nie znaczy. Nie podepre się tu żadnym artykułem bo większość czytam w języku hiszpańskim i wiadomości takie mam z kursu który odbylam przed podejściem do in vitro ( obowiązkowy )

Kate dzis dopiero się doczytalam- tak moje bobo wstaje po 3 razy w nocy na cyca,nieraz 4. Juz mu nawet kaszki na dobranoc wprowadzilam ale to nie bardzo pomaga bo on chyba wstaje po to żeby sobie cyca posykac a nie z głodu. A jak się urodził to mi raz w nocy wstawal a drugi raz to 5-6. Ale ja załatwię gowniarza. Mm zaczynam mu dawać i może w końcu na tym gipsie będzie lepiej spal.
Jesz słodycze ??

Iga ja synkowi szybko zaczelam dawac mm, bo nie dojadal na moim mleku tylko. Chociaz ja laktatorem duzo sciagalam. No i tak od 3 miesiaca byl tylko na mm, dlugo by opowiadac, ale ja mialam opory przed karmieniem (jakkolwiek to strasznie brzmi). No i moj ancymonek juz przed swoim polroczku zaczal nam cale nocki przesypiac.

Iga ja synkowi szybko zaczelam dawac mm, bo nie dojadal na moim mleku tylko. Chociaz ja laktatorem duzo sciagalam. No i tak od 3 miesiaca byl tylko na mm, dlugo by opowiadac, ale ja mialam opory przed karmieniem (jakkolwiek to strasznie brzmi). No i moj ancymonek juz przed swoim polroczku zaczal nam cale nocki przesypiac.

Ja nie mam problemu z karmieniem ale juz powoli chce to kończyć. Starczy tego dobrego:-) no i nie ukrywam że marzy mi się spokojnie przespana noc.

reklama
Ewelin czy Ty możesz już mieć punkcje z tydzień czy ja coś źle przeczytałam? I napisz jeszcze co i jakich ilościach dostałaś do stymulacji :happy:

Do góry