anika11
Fanka BB :)
aniko fakt, to błąd tak późno się meldować
Spałam dziś zdecydowanie lepiej, wręcz odespalam poprzednia noc. A teraz sniadanie i forum
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
aniko fakt, to błąd tak późno się meldować
Agatek28Kachna trzymaj sie kochana! Zaciskaj nogi :-)
MartiniM ale fajowo!!! Juz slyszalam serduszko, wow!!! Moja ciaza tylko kilka dni mlodsza, mam nadzieje, ze jutro tez uslysze serduszko :-) ot taki prezent na zajaczka :-)
Westi ja wiem, ze Ci sie uda, nie wiem skad ale wiem
Iga a dokarmiasz mm? Na modyfikowanym dzieci lepiej śpią.
Dziewczyny jakos tak sie martwie tym moim zarodkiem 2BB, ze slabiutki, ale chyba embriolog z lekarzem wiedzieli co robia, jak myślicie? Jak chcecie to mnie opieprzcie, ale martwie sie, ze takiej slabszej klasyfikacji jest. Ja wiem, ze naturalsy nawet w to nie wnikaja, ale ja juz znam ta informacje i ciezko mi z tym. Boje sie, ze mimo iz sie zaimplantowal to juz obumarl :'( ze jest z jakimis powaznymi wadami itd. Tylko Wam moge sie wygadac...
Jesz słodycze ??Kate dzis dopiero się doczytalam- tak moje bobo wstaje po 3 razy w nocy na cyca,nieraz 4. Juz mu nawet kaszki na dobranoc wprowadzilam ale to nie bardzo pomaga bo on chyba wstaje po to żeby sobie cyca posykac a nie z głodu. A jak się urodził to mi raz w nocy wstawal a drugi raz to 5-6. Ale ja załatwię gowniarza. Mm zaczynam mu dawać i może w końcu na tym gipsie będzie lepiej spal.
Jesz słodycze ??
Dzieki dziewczyny za slowa otuchy :*
Tak naprawde tylko z Wami moge o tym porozmawiac...
Iga ja synkowi szybko zaczelam dawac mm, bo nie dojadal na moim mleku tylko. Chociaz ja laktatorem duzo sciagalam. No i tak od 3 miesiaca byl tylko na mm, dlugo by opowiadac, ale ja mialam opory przed karmieniem (jakkolwiek to strasznie brzmi). No i moj ancymonek juz przed swoim polroczku zaczal nam cale nocki przesypiac.