reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

a Wy Monia jak tam? na razie grzecznie oczekujecie na wyniki,si ?

Jak któraś ma czas i kanał Planete +, to leci film dokumentalny o ciąży bliźniaczej :)

Si si ... :) w sobotę o 20 leci Polskie in vitro też na TLC :)

Dziołchy ja Już po wizycie, stymula rozpisana - Menopur 600 po 187,5 codziennie, za tydzień podgląd czy ok i wtedy decyzja czy coś dorzucą jeszcze, jak któraś brała to niech się wypowie jak szło :rofl: i po 10 pęcherzyków antralnych po obu stronach...

Ja miałam codziennie po 225 i 7 pęcherzyków, ale ja źle reaguję. Menopur daje kopa, więc na pewno się posypią :) Źle się wbijają strzykawy moim zdaniem, trzeba zdecydowanym ruchem :)

reklama
Dzis emocji dostarcza nam kolejne dziewczyny! Kciuki :))

Marzec

23: Martini – wizyta pęcherzykowo-serduszkowa
23: Malina - wizyta
23: Ewelina86 - wizyta i rozpiska stymulacji

24: ma_rta- usg Malucha
24: marzen - podgląd stymulacji
25: Foote - III weryfikacja i wysoka beta!!
25: agatek - kropkowe usg
26: martka83 - usg przed crio
28: Rada - podgląd w czasie stumulacji
29: natula - usg przed crio
30: Nikaa - badanie prenatalne w II trymestrze
31.03 - Falka302 - wizyta przed crio

KWIECIEŃ
1: Nova - wizyta w klinice
4: Hess- usg w Novum
4: szila - betowanie 
6: Nikaa - wizyta u gin prowadzącego ciąże
6: onadlaniego - wizyta u gin prowadzącego ciaze
6: Olusja - usg Kropkowe
7: Madzionga - podglądanie Maluszkow
8: Hess - wizyta u gin prowadzącego ciazę
11: 24Magda - wizyta u gin prowadzącego ciaze
13: Aniołkowamama: usg połówkowe
19: Natalia89 - wizyta genetyczna O ewentualny start z zastrzykami
20: Anika - wizyta u gin prowadzacej
25: monika1134 - wstępny termin transferu
25: Ewunka - usg kontrolne przed stymulacja
27: Hess - usg polowkowe

Kogo i na kiedy dopisać?
Czy aby kogoś nie pozarlo? :)
Mnie 25.03 usg kontrolne stymulacji

Westi-a mowilam ,ze do wieczora bedzie pozamiatane...;););)
az sie rozmarzylam nad tym twoim mailem,tak to ladnie napisalas.
Zarodki masz przepiekne i jesli z 6, 4 sa git to ponad srednia krajowa,super wynik:)
a ze podal 1,mysle,ze dok juz przeczuwal ,ze COS z tego bedzie i nie chcial ryzykowac,a potem za rok dostaniesz 2 w komplecie.;););)
Ann dlatego Cię posłuchałam. :* przeanalizowal am to na spokojnie i jestem :* jeszcze raz dziękuję :*
Póki co jego intuicja nie zawiodła. Może i tym razem ... :)

Dziołchy ja Już po wizycie, stymula rozpisana - Menopur 600 po 187,5 codziennie, za tydzień podgląd czy ok i wtedy decyzja czy coś dorzucą jeszcze, jak któraś brała to niech się wypowie jak szło :rofl: i po 10 pęcherzyków antralnych po obu stronach...
Ja miałam menopur 225, ale w połączeniu z gonalem i cetrotide. Efekt końcowy 4 ładne blastki.
Czego i Tobie życzę!

Wieeem, że kiedyś tam leci :p ale zawsze to kurde przegapię :/ Oglądałam i PL In vitro i 600 gramów szczęścia i zawsze ryczałam. Ale tak to się dzieję z banką. PO długich staraniach, oczekiwaniu i porażkach. Potrafię się wzruszyć na reklamie pampersów i szlochać, że ja też chce...że czemu nie wychodzi.. Także teges :unsure::-p

westaice aż się popłakałam jak przeczytałam Twój opis transferu. dwa tygodnie temu przeżywałam to samo. tak jak mówisz widok kropka jest niesamowity. ja dostałam na epikryzie zdjęcia obu podanych pstryknęłam sobie telefonem i mając je ciągle pod ręką spoglądam na nie. mam nadzieję, że są ze mną i dobrze się urządzają.

życzę ci teraz spokoju i sukcesu:-) :)

Wieeem, że kiedyś tam leci :p ale zawsze to kurde przegapię :/ Oglądałam i PL In vitro i 600 gramów szczęścia i zawsze ryczałam. Ale tak to się dzieję z banką. PO długich staraniach, oczekiwaniu i porażkach. Potrafię się wzruszyć na reklamie pampersów i szlochać, że ja też chce...że czemu nie wychodzi.. Także teges :unsure::-p

Haha na papersach też potrafię haha, na kaszkach, na tych ckliwych reklamach o nowych etapach w życiu "BYCIE MAMĄ NIBY PROSTA SPRAWA, ale nie można sie tego nauczyć, są dobre rady, każdy je ma" I RYK :D

westaice, a gonalu ile miałaś?

westaice aż się popłakałam jak przeczytałam Twój opis transferu. dwa tygodnie temu przeżywałam to samo. tak jak mówisz widok kropka jest niesamowity. ja dostałam na epikryzie zdjęcia obu podanych pstryknęłam sobie telefonem i mając je ciągle pod ręką spoglądam na nie. mam nadzieję, że są ze mną i dobrze się urządzają.

życzę ci teraz spokoju i sukcesu:-) :)
Mega kopa daje. Ale też chwile na przemyślenia!
Ooo dwa tygodnie. Matko ja musze jeszcze 9 dni wytrzymać :) a mój M. To chyba w tym czasie w nerwice popadnie.
Powiedzial mi dziś rano, że moge te testu codziennie robić :)

reklama
Westaice jak ty to pieknie opisalas.
Ciesze sie ze jestes z nami. Uwielbiam twoj humor:-) :)
A przypomnij mi czy ty jestes na rzadowym programie? Bo ja bylam w komercyjnym i moglam sama zdecydowac ile zarodkow chce i wzielismy 2.

Do góry