reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

musialam sie pare razy glowa w sciane czepnac ,zeby to do mnie dotarlo:):):) dalej zgrzytam zebami jak ich razem widze,ciesze sie ze sa szczesliwi ,ze Lea czuje sie u nas jak w domu ,ze rozmawiamy o seksie i konsekwencjach...ale,jest takie male "ale" ;);););)

O kurde ;D Nie na darmo te bąble/bąbel Ci się szykuje :):):) Jeden pójdzie to chociaz jeszcze będziesz miała buzie w spaghetti:)

reklama
musialam sie pare razy glowa w sciane czepnac ,zeby to do mnie dotarlo:):):) dalej zgrzytam zebami jak ich razem widze,ciesze sie ze sa szczesliwi ,ze Lea czuje sie u nas jak w domu ,ze rozmawiamy o seksie i konsekwencjach...ale,jest takie male "ale" ;);););)

Moje dziecko nie ma jeszcze roku a moj M juz mowi ze to synek mamusi i przyszla synowa bedzie miala przechlapane.A ja mowie ze jak synowa bedzie dobra dla mojego syna to ja bede dobra dla niej:-D

Myślę, ze masz rewelacyjny kontakt z synem i to zaowocuje:) ja nawet nie staram się mówić, ze wiem, co czuję mama nastolatka, ale to musi byc hardcore jak takie "powazne" tematy sie zaczynaja : D łoj za parenascie lat bede trzaskac łepetyna o sciane; D

Mała nie odpisałaś mi wczoraj u jakiego lekarza jesteś-tego nowego? :)
No ja też bym powtórzyła, ale już mi kasiory szkoda :( No raczej, że się nie zmieni :D
Moniś odpowiadałam :p może post gdzieś przepadł ;) Taaa u nowego. Wcześniej miałam z nim krótką konsultację przed jakimś transferem i był przy jednym. Teraz wizyta. Przeprosił na lekkie opóźnienie, odpowiadał na pytania, poświęcił nam z 25 min. Bardzo dobre pierwsze wrażenie. Chciałabym, żeby mnie poprowadził. On jeden, a nie takie odsyłanie z rąk-do rąk. AMH 120zł, przy tych wszystkich kosztach, to już nie tak wiele...Powtórzę, ale obawiam się wyniku. Czy aby nie spadło

Anika,
dziecko samo juz jezdzi,ja mam w swieta dyzur w pracy wiec doopppaaa ,a przy okazji pare innych planow.Jan to juz samo funkcjonujaca jednostka,z dziewczyna przy boku,ciezko to zaakceptowac,bo ciagle bym chciala zeby byl maly i zasypial z buzia w talerzu ze spagettiiiiiiii;) czas na zmiany...:):):)
Nie takie dziecko [emoji23][emoji23][emoji23]

Moniś odpowiadałam :p może post gdzieś przepadł ;) Taaa u nowego. Wcześniej miałam z nim krótką konsultację przed jakimś transferem i był przy jednym. Teraz wizyta. Przeprosił na lekkie opóźnienie, odpowiadał na pytania, poświęcił nam z 25 min. Bardzo dobre pierwsze wrażenie. Chciałabym, żeby mnie poprowadził. On jeden, a nie takie odsyłanie z rąk-do rąk. AMH 120zł, przy tych wszystkich kosztach, to już nie tak wiele...Powtórzę, ale obawiam się wyniku. Czy aby nie spadło

O szorki :) Ja z nim rozmawiałam kiedyś przez tel. po drugim podejściu, mega empatyczny mi się wydał, pytał czy może jakoś pomóc, wie, że psychicznie ciężko, ale jak fizycznie. Super, gdzie by tamci się zapytali haha :p No to fajnie, trzymaj się świeży powiew może coś przyniesie:)
No niby tak, spaść mogło spaść,ale na pewno nie drastycznie;*

a Wy Monia jak tam? na razie grzecznie oczekujecie na wyniki,si ?

Jak któraś ma czas i kanał Planete +, to leci film dokumentalny o ciąży bliźniaczej :)

reklama
Do góry