reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
My przynajmniej tak mieliśmy, że dopiero co się zaczęło to już odkładaliśmy na kolejne. Ale tym razem liczymy, że będzie inaczej i się uda :) A kasę wydamy na pokój dla Maluszka lub Maluszków:)
Ja już w remont poszłam hi hihihi .
Ja mam ten konfort ze mnie in vitro kosztuje prawie nic nie musze na nie odkładać ale wiem ze podejde do 3 stymulacji max.

Po pierwszej stymulacji było 4 i po 2 podawali, za drugim był tylko 1. Teraz jestem dobrej myśli, że będzie jak za pierwszym razem. Nawet dr z embriologiem tak mówili na ostatniej wizycie, że za pierwszym razem było lepiej :)

Ja blizniakom mowie kategoryczne nie.

Tylko tragedia z tego moze wyjsc. Po co ryzykowac? Wczesniactwo w takich ciazach to na prawde powszechna sprawa.

Lepiej po mrozaka wrocic. Wiadomo, jedna ciaza z blizniakami i juz glowy.... ale 2 chorych dzieci w domu? Koszmar.

I dobrze, że marzyciel! Coś zakladacie. Bez tego było by ciężko.
Ja potrafię wózki oglądać czy ubranka i inne duperele.
A nawet nie wiem jak tam kropki moje ... :(

reklama
Olusja a powiedz prosze kiedy mialas transfer? Chodzi mi o date. Bo ja mam wizyte 25.03 to bedzie akurat 2 tyg + 2 dni od pozytywnego testu, i w symie 6t3d ciazy więc mam nadzieje ze lekarz mi zrobi usg.

Do góry