reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Westaice masz prawo do pełnych informacji, wiec jak uzbierasz pytania to zadzwon i pytaj. Muszą ci powiedzieć jakie mają wytyczne co do transferu. U mnie był zakaz perfum dla mnie i męża oraz zaraz nawet silnie pachnącego balsamu czy kremy do rąk. Oprócz tego pełny pęcherz

Marluna dobrze ze z maluszkami wszystko dobrze. Mam nadzieje że nadal zostajesz na zwolnieniu???

Za pozostałe dziewczyny kciuki i oby to był dzien samych dobrych wiadomości.

reklama
West przynajmniej Twój dr będzie :) Więc się nie martw :) Wszystko pójdzie gładko i szybko :) Ewentualnie ponuć sobie jak już będziesz leżała na fotelu jakąś ulubioną piosenkę :D

Westi
zamiast sie stresowac,polez sobie troche w wannie moze???piana i te sprawy,a przy okazji moze reszki lutinusa wyplyna.ja dostawalam zawsze w momencie transferu,takze moze wez go ze soba?.Jesli Pani nie miala Ci nic wielkiego do powiedzenia to moze dlatego ,ze tak wszystko pieknie sie rozwija,mysl pozytywnie ....

Westi
zamiast sie stresowac,polez sobie troche w wannie moze???piana i te sprawy,a przy okazji moze reszki lutinusa wyplyna.ja dostawalam zawsze w momencie transferu,takze moze wez go ze soba?.Jesli Pani nie miala Ci nic wielkiego do powiedzenia to moze dlatego ,ze tak wszystko pieknie sie rozwija,mysl pozytywnie ....
Nie mam wanny :-( maz jest zagorzałym przeciwnikiem. :-(
Masz rację wezmę.
Ann z tej strony na to nie spojrzałam, że może faktycznie nic się nie zmieniło od soboty. Dziękuję :-*

reklama
jesli do tej pory rozwijaly sie prawidlowo, to do jutra pewnie nic sie na gorsze nie zmieni:) Westaice, bedzie dobrze, zobaczysz, spisz sobie teraz pytania na kartce, zeby w nerwach o niczym nie zapomniec :p
ja tak robie zawsze, nawet jak ide do ginekologa, bo po prostu ze stresu zapominam, o co mialam zapytac...
i od jutra jestes ciezarna, pamietaj !!!!! :)
Embryo Glue zwiększa szansę na implantacje o 10%.

Do góry