reklama
Ewunka
Fanka BB :)
A no dziwneNa transferze bez make-upa? Dziwne
Ewunka
Fanka BB :)
A jak poprzednie 2 Stymulacjie v też tak na bogato. ? ? A jak potem z jakascia. ?Bierz klej i bierz nacinanie otoczki. Im wiecej bajerow tym lepiej.
Ja stymulowana bylam gonapeptyl + menopur. Mam pcos wiec u mnie latwiej.
Z tymi perfumami to jeszcze rozumiem, z ewentualnym mocnym makijażem, który może się osypywac tez.
Ale z ta luteina nie wiem. Raz czytam żeby brać bo i tak przed transferem czyszczą inne źródła podają żeby nie brać.
Ale z ta luteina nie wiem. Raz czytam żeby brać bo i tak przed transferem czyszczą inne źródła podają żeby nie brać.
Z tymi perfumami to jeszcze rozumiem, z ewentualnym mocnym makijażem, który może się osypywac tez.
O luteinę też kazali
Witajcie dziewczyny, ja juz po wizycie w klinice, wszystko w porzadku, maluszki rosna maja po 22mmm i 23 mm, serduszka bija.
U mnie niestety puls jest 100 wiec nie zaciekawie, kurcze ja zawsze mam z tym pulsem problemy, mniejmy nadzieje ze sie unormuje.
U mnie niestety puls jest 100 wiec nie zaciekawie, kurcze ja zawsze mam z tym pulsem problemy, mniejmy nadzieje ze sie unormuje.
no,tak byloNa transferze bez make-upa? Dziwne
reklama
No widzisz. Co człowiek to opinia.O luteinę też kazali
Narazie czekam.
Z dwojga złego ważne, że chociaż wiem, że jutro transfer. To znaczy ze jakiś kropek jest.
Ciekawi mnie tylko jeszcze czemu mi embroyglue proponują.
Aaa jeśli chodzi o to, że nic nie widać. Prostuje. Pani stwierdziła ( co jest prawdą ), że mamy 4 dobe. Blastki są w 5. Tak więc nie wie czy się wyklują.
Ale chyba mają dobre przeczucia co do nich/niego skoro będzie transfer jutro.
Podziel się: