ale i tak sie pomalowalam delikatnieno,tak bylo
reklama
jesli do tej pory rozwijaly sie prawidlowo, to do jutra pewnie nic sie na gorsze nie zmieni Westaice, bedzie dobrze, zobaczysz, spisz sobie teraz pytania na kartce, zeby w nerwach o niczym nie zapomniecNo widzisz. Co człowiek to opinia.
Narazie czekam.
Z dwojga złego ważne, że chociaż wiem, że jutro transfer. To znaczy ze jakiś kropek jest.
Ciekawi mnie tylko jeszcze czemu mi embroyglue proponują.
Aaa jeśli chodzi o to, że nic nie widać. Prostuje. Pani stwierdziła ( co jest prawdą ), że mamy 4 dobe. Blastki są w 5. Tak więc nie wie czy się wyklują.
Ale chyba mają dobre przeczucia co do nich/niego skoro będzie transfer jutro.
ja tak robie zawsze, nawet jak ide do ginekologa, bo po prostu ze stresu zapominam, o co mialam zapytac...
i od jutra jestes ciezarna, pamietaj !!!!!
Całkiem to śmieszne. Może jakies skarby znajdziemyWestaice, luteine zaaplikuj. Przed transferem i tak następuje płukanie pochwy jakimś płynem i wyjalawianie, więc wszystko, co tam będzie zalegac wypłynie po prostu
To już duże kropki! Super! Dobre wieści dziś potrzebne jak tlen.Witajcie dziewczyny, ja juz po wizycie w klinice, wszystko w porzadku, maluszki rosna maja po 22mmm i 23 mm, serduszka bija.
U mnie niestety puls jest 100 wiec nie zaciekawie, kurcze ja zawsze mam z tym pulsem problemy, mniejmy nadzieje ze sie unormuje.
Kazali Ci kontrolować w domu ten puls?
Może zacznij obserwować sobie w domu?
:-*jesli do tej pory rozwijaly sie prawidlowo, to do jutra pewnie nic sie na gorsze nie zmieni Westaice, bedzie dobrze, zobaczysz, spisz sobie teraz pytania na kartce, zeby w nerwach o niczym nie zapomniec
ja tak robie zawsze, nawet jak ide do ginekologa, bo po prostu ze stresu zapominam, o co mialam zapytac...
i od jutra jestes ciezarna, pamietaj !!!!!
Ja mam tylko dwa pytanka. Ciężko będzie zapomnieć
Ooo ciężarna! Aaaa przed ciążą tez mam stracha.
To jest takie nierealne dla mnie. Tyle razy się ni udawało, a teraz jestem tak blisko.
Pewnie wiecie o czym mówię. ..
Marluna, piękne Maluszki ) co lekarz mówi o tym pulsie, coś zasugerował? Może byłaś poddenerwowana i stąd taki wysoki wynik? Kiedy kolejna wizyta?
Nic nie powiedzial bo mierzyla mi go pielegniarka juz po wizycie, i jest to do omowienia na nastepnej wizycie, ktora mam za dwa tygodnie.
Dla mnie ten puls to nuc nowego po laparotomi mialam 130 wiec 100 jest jeszcze ok,jak na moje warunki, chociaz przy poprzednich wizytach oschlowal w granicach 90.
ewelin86
Fanka BB :)
Ja brałam luteine nawet w dniu transferuZ tymi perfumami to jeszcze rozumiem, z ewentualnym mocnym makijażem, który może się osypywac tez.
Ale z ta luteina nie wiem. Raz czytam żeby brać bo i tak przed transferem czyszczą inne źródła podają żeby nie brać.
Ja brałam luteine nawet w dniu transferu
Też wezmę. Najwyżej mnie wyrzuca. A co tam. Nie z mojej winy będzie
reklama
Ewi mi nikt nic nie powiedział :-)Jeśli nie powiedział, żebyś przestała brać to znaczy, że masz dalej brać
Maja pecha. O tyle dobrze, że jutro mój dr będzie.
Podziel się: