reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
No widzisz. Co człowiek to opinia.
Narazie czekam.
Z dwojga złego ważne, że chociaż wiem, że jutro transfer. To znaczy ze jakiś kropek jest.

Ciekawi mnie tylko jeszcze czemu mi embroyglue proponują.
Aaa jeśli chodzi o to, że nic nie widać. Prostuje. Pani stwierdziła ( co jest prawdą :-) :)), że mamy 4 dobe. Blastki są w 5. Tak więc nie wie czy się wyklują. :biggrin2:
Ale chyba mają dobre przeczucia co do nich/niego skoro będzie transfer jutro.
jesli do tej pory rozwijaly sie prawidlowo, to do jutra pewnie nic sie na gorsze nie zmieni:) Westaice, bedzie dobrze, zobaczysz, spisz sobie teraz pytania na kartce, zeby w nerwach o niczym nie zapomniec :p
ja tak robie zawsze, nawet jak ide do ginekologa, bo po prostu ze stresu zapominam, o co mialam zapytac...
i od jutra jestes ciezarna, pamietaj !!!!! :)

Westaice, luteine zaaplikuj. Przed transferem i tak następuje płukanie pochwy jakimś płynem i wyjalawianie, więc wszystko, co tam będzie zalegac wypłynie po prostu ;)
Całkiem to śmieszne. Może jakies skarby znajdziemy :-) :)

Witajcie dziewczyny, ja juz po wizycie w klinice, wszystko w porzadku, maluszki rosna maja po 22mmm i 23 mm, serduszka bija.
U mnie niestety puls jest 100 wiec nie zaciekawie, kurcze ja zawsze mam z tym pulsem problemy, mniejmy nadzieje ze sie unormuje.
To już duże kropki! Super! Dobre wieści dziś potrzebne jak tlen.
Kazali Ci kontrolować w domu ten puls?
Może zacznij obserwować sobie w domu?

jesli do tej pory rozwijaly sie prawidlowo, to do jutra pewnie nic sie na gorsze nie zmieni:) Westaice, bedzie dobrze, zobaczysz, spisz sobie teraz pytania na kartce, zeby w nerwach o niczym nie zapomniec :p
ja tak robie zawsze, nawet jak ide do ginekologa, bo po prostu ze stresu zapominam, o co mialam zapytac...
i od jutra jestes ciezarna, pamietaj !!!!! :)
:-*
Ja mam tylko dwa pytanka. Ciężko będzie zapomnieć :-D
Ooo ciężarna! Aaaa przed ciążą tez mam stracha. :errr:
To jest takie nierealne dla mnie. Tyle razy się ni udawało, a teraz jestem tak blisko.
Pewnie wiecie o czym mówię. .. :rolleyes:

Marluna, piękne Maluszki :)) co lekarz mówi o tym pulsie, coś zasugerował? Może byłaś poddenerwowana i stąd taki wysoki wynik? Kiedy kolejna wizyta?

Nic nie powiedzial bo mierzyla mi go pielegniarka juz po wizycie, i jest to do omowienia na nastepnej wizycie, ktora mam za dwa tygodnie.

Dla mnie ten puls to nuc nowego po laparotomi mialam 130 wiec 100 jest jeszcze ok,jak na moje warunki, chociaz przy poprzednich wizytach oschlowal w granicach 90.

reklama
Do góry