reklama
ewelin86
Fanka BB :)
A mnie właśnie bierze na spanie, ale nie kładę się, bo w nocy nie zasnęJa tez sie położyłam ale coś głowa mnie boli więc nie usne :/
ewelin86
No no Nie ma jeszcze w sumie to jutro powinna dopiero dostać, ale czuję się jakbym już miałaEwelin to bedzisz najwyżej szaleć z M nocą? Jest już @?
Martini ja jak położę się w dzień to później z bólem głowy wstaję
MartiniM
My bylismy w gosciach - wiec zwalam na niewygodna poducheNo no Nie ma jeszcze w sumie to jutro powinna dopiero dostać, ale czuję się jakbym już miała
Martini ja jak położę się w dzień to później z bólem głowy wstaję
Wlasnie korzystaj z mezem poko mozesz bo pozniej czlowiek na glodzie , mi bardzo brakuje "przytulaskow" z mezem no ale sama jakos musze sobie dac rade z tym , tylko pozniej nie raz wyrzuty sumienia sa czy nic sie nie stalo
ewelin86
Też tak myślę, że się spotkamy. Pewnie z rana na pobieraniu krwiEwelin to może się spotkamy pod gabinetem niedługo
reklama
ewelin86
Ja też mu to powtarzam, ale on jakoś myśli, że żartujęMy bylismy w gosciach - wiec zwalam na niewygodna poduche
Wlasnie korzystaj z mezem poko mozesz bo pozniej czlowiek na glodzie , mi bardzo brakuje "przytulaskow" z mezem no ale sama jakos musze sobie dac rade z tym , tylko pozniej nie raz wyrzuty sumienia sa czy nic sie nie stalo
Podziel się: