reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Agatek-to moze miec zwiazek z powiekszajaca sie macica i wiezadlami ktore sie tez rozciagaja.Chyba nic strasznego,ja tez to mialam ,bralam paracetamol i probowalam rozchodzic.Jaki ma to zwiazek z tylozgieceim? nie wiem,ale moze to nasilac bol.Wszystko w jednej okolicy.Bedziesz na kontroli zapytaj .:tak:

Tak mi sie wydaje, ze jesli mam macice tylozgiete to wszystkie bole odczuwam wlasnie w krzyzu, ale wiadomo lekarzem nie jestem, moge sie mylic dlatego pytam bardziej doswiadczone kolezanki :-) :-)

reklama
Tez tak miałam, jak zaczęłam oglądać. Nikt nawet nie pomyślał, że to może się nam się przytrafić :(

Nawet nie zdawałam sobie sprawy, jak wygląda cały proces pobierania komórek

A w ogóle właśnie nad tą kliniką się zastanawiam, jeśli w tym roku się nie uda to właśnie chyba kolejna klinika będzie novum

Ten rok należy do nas i nawet nie ma mowy żeby się nie udało. A do novum to możesz pojechać na wycieczkę i poparadowac się im z brzuchem :p P.S.fajna oliwke maja na środku:-)

Tak mi sie wydaje, ze jesli mam macice tylozgiete to wszystkie bole odczuwam wlasnie w krzyzu, ale wiadomo lekarzem nie jestem, moge sie mylic dlatego pytam bardziej doswiadczone kolezanki :-) :-)
Doświadczenia w tej sprawie nie mam ale tak na chłopski rozum. Mnie przy endometriozie tez wszystkie bóle idą w krzyż czasem nawet drenwieja nogi . Ale staram się rozchodzic pomaga

ja tez nie lekarz:no2:ale jest to objaw dosc czesto spotykany dlatego nie wierze,zeby byl to powod do sobotnich nerwow.:-) :)mam nadziej ,ze niedzielny poranek zacznie sie lepiej:-D

Ja nie mam skrętu w te strone co wy a i tak po krzyżu dostaje hak coś.
Ja się obawiam, że Wam to już nic nie pomoże.
Ewunka Ty to ciągle oglądasz to nie możesz 1h wcześniej przypomnienia napisać ?? :rolleyes:

reklama
Dziewczyny to normalne że boli mnie w krzyżu i jak na @@@ i kosc ogonowa masakrycznie??? Mam tylozgiecie macicy.
Boli Cię jak na okres?? a jesteś w 8tc? jeżeli był ET to wysoki poziom estradiolu będzie powodował skurcze, czyli do łóżeczka i magnezik, nospa (po rozmowie z lekarzem) nie dźwigać nie kąpać się w gorącej wodzie itp. Bóle w krzyżu to coś innego, pobolewania są normalne bo macica do porodu musi przejść w poprawną pozycje, bo inaczej porodu nie będzie. Tez mam tyłozgięcie, macica się "prostowala" do ok.20tc bolał brzuch, krzyż itp... A kość ogonowa boli bo pewnie promieniuje, albo jakieś zwyrodnienie. W końcu pierwszej świeżości nie jesteśmy:-)

Do góry