reklama
annemarie
Fanka BB :)
Daty ledwo ogarniam, a gdzie dni tygodnia
Oj tam,oj tam... duzo tego nie ma
To prawda i Bogu dzieki,bo inaczej umarlabym w meczarniach. Kiedys czytalam,ze w ciazy czlowiek jest mniej ogarniety,pomyslalam co jedno ma do drugiego...i nie wiem jak to dziala ale cos w tym jestPonoć skleroza nie boli
Jeszcze nie dawno lecialo trzymam Cie za slowo przypominajkoOoooja myślałam, ze już nie leci moje 600g szczęścia. Dobrze wiedzieć, że nadal leci. Muszę sobie to zakodować. Jak ja nie zapomnę to będę przypominać Tobie Czesia
ewelin86
Nawet nie będąc w ciąży nie jestem ogarnięta ;P mama prosiła, żebym kupiła jej śmietanę no i poszłam do sklepu, ale po cos zupełnie innego. M pojechał na chwilę do niej i dzwoni, gdzie jest ta śmietana czy gdzieś w samochodzie zostawiłam, bo mama się pyta Więc skleroza nie boli
Ewunka
Ja już nastawiam nagrywanie na przyszłą sobotę jakby mnie nie było w domu . To jak zapomnisz to Wam opowiemTaaa o tym tez bym zapomniala
ewelin86
Już w teflonie zapisałam przypomnienieJeszcze nie dawno lecialo trzymam Cie za slowo przypominajko
Chyba tez tak zrobieJuż w teflonie zapisałam przypomnienie
reklama
Ewunka
Z doświadczenia nie wiem ale wydaje mi się ze bardzo normalne . Paracetamol weź i jakoś może przejdzie a jutro spacer może rozchodzisz.Dziewczyny to normalne że boli mnie w krzyżu i jak na @@@ i kosc ogonowa masakrycznie??? Mam tylozgiecie macicy.
Podziel się: