reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Tez tak miałam, jak zaczęłam oglądać. Nikt nawet nie pomyślał, że to może się nam się przytrafić :(

Nawet nie zdawałam sobie sprawy, jak wygląda cały proces pobierania komórek

A w ogóle właśnie nad tą kliniką się zastanawiam, jeśli w tym roku się nie uda to właśnie chyba kolejna klinika będzie novum
Zasmuce Cię. O Novum to Ty sobie możesz pomarzyć bi się uda i nie będziesz potrzebowała się nigdzie przenosić

Podobało mi się stwierdzenie lekarza wyniki z laboratorium to tylko liczby jakiś punk zaczepienia pomagający podjąć decyzję . Pani jajniki wyglądają lepiej na usg niż mówią to liczby . Ha ha ha
Amh 0.59 ths czy jak mu tam za wysoki ... hmmm 3 komórki w tym 2 małe. Zaplodnia się 1 i ta jedna z nią została

Ja dla odmiany jak pierwszy raz oglądałam to gdzieś mi się juz kolatala, z tyłu głowy myśl, że nas może to dotyczyć.
Kurcze zawsze jak leci to ja poza domem.
Ty poza domem,a ja w domu razem ze skleroza :p po transferze ogladalam na 2 Moje 600 g szczescia, leci to nadal tylko ze raz w tyg w sobote,jak tak to czekam na to a jak jest sobota to zapomne:(

Ty poza domem,a ja w domu razem ze skleroza :p po transferze ogladalam na 2 Moje 600 g szczescia, leci to nadal tylko ze raz w tyg w sobote,jak tak to czekam na to a jak jest sobota to zapomne:(
Ooooja myślałam, ze już nie leci moje 600g szczęścia. Dobrze wiedzieć, że nadal leci. Muszę sobie to zakodować. Jak ja nie zapomnę to będę przypominać Tobie Czesia :)

reklama
Do góry