reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
[Q="najki, post: 13841328, member: 156022"]Dziewczyny miałam sen..
:rolleyes2:
Tuliłam w ramionach bobaska.
Mojego bobaska :) Małego, ślicznego łysolka w białych śpioszkach, który się dumnie ślinił na moje ramie... :)
Oby to był proroczy sen :) :p[/QUOTE]

Oby !!!

Ooo to samo u mnie! A w wolny dzień zamiast pospać to wstaje o 6 :crazy:
I jeszcze mnie potrafi obudzić :errr:
mój wychodzi z psem, pije kawkę i czyta w drugim pokoju, nie budzi mnie bo twierdzi, że dopóki śpię to jest w domu spokój :tak:jak słyszy, że zaczynam się zwlekać z łóżka i zadaję moje pierwsze pytanie czy przedpokój jest zamieciony po powrocie z psem, bo nie chcę się denerwować od razu przy pierwszych krokach , to zawsze krzyczy "o nieeeeee, wredota już wstała" :tak:
to moje deja vu weekendowe :)

Dzień Db wszystkim :)
Dziś kciuki za foote, oczekuję samym pozytywnych :) wiadomości.
Rachciachciach dobrego terminu :)

A do mnie przylazła @ juuuppppiii
Od jutra zaczynam łykać prochy, a dziś wyznaczam termin usg przed crio :):):)
Czyli jesteś kilka dni przede mną. Będę Cię bacznie obserwować. U mnie jeszcze zespół napięcia wzmożony przez nerwowe oczekiwanie.

reklama
Do góry