reklama
Ewunka
Fanka BB :)
No to chyba on to napisał hihihi albo ktoś się za niego podpisał hihito mój lekarz
To było pytanie do experta i jego odpowiedź było tam tego v więcej ale wkleilam co mnie zaciekawiło najbardziej . Te leki to niby to samo a jednak co innego inaczej pozyskiwane jeden jest "czysty " 2 z domieszką. ......
Ewunka
Nie pamiętam teraz ale były 2 dziewczyny na ta datę bo juz raz się upominala potem znikła ta druga A teraz ta pierwsza ha ha ha.Ewunka, kto?
Tu jest taki haos ze ja juz nie wiem kto z kim w ciąży .a co tam ważne by dzieci były zdrowe
anika11
Nie pamiętam teraz ale były 2 dziewczyny na ta datę bo juz raz się upominala potem znikła ta druga A teraz ta pierwsza ha ha ha.
Tu jest taki haos ze ja juz nie wiem kto z kim w ciąży .a co tam ważne by dzieci były zdrowe
Tu jest dodawanych tyle postów, że czasem trudno coś wyłapać, dlatego zawsze Was proszę, by sprawdzać i w razie czego alarmowac więc te z Was, które się po drodze "zgubily", proszone są o zaanonsowanie sie powtórne
No i bez przesady Ewunka, no chyba każda wie, z kim w ciąży jest ze swoim M
annemarie
Ja znowu zniknelam z kwietnia, 6 kwietnia wizyta u gin prowadzącego ciąże
Anika,opuszczasz sie
annemarie
Annę, Stare dane masz
O fak,no widzisz tak to jest jak sie w ziemi lezy
Ewunka
To był taki żart ja jeszcze się gubię kto jest w ciąży kto do której stymulacji podchodzi. ......Tu jest dodawanych tyle postów, że czasem trudno coś wyłapać, dlatego zawsze Was proszę, by sprawdzać i w razie czego alarmowac więc te z Was, które się po drodze "zgubily", proszone są o zaanonsowanie sie powtórne
No i bez przesady Ewunka, no chyba każda wie, z kim w ciąży jest ze swoim M
reklama
anika11
A gdzie sie podzialy :
Kwiatuszekq20, inka26,Kachna84,Ilka,24magda09@,madzia888,kamka75,Bety72, Carol...huhu
No widzisz, te panny się nie zameldowany i żadnych dat nie podały!
24magde mogę z innego forum spisac...
Podziel się: