reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziś mamy tu kciukowy kocioł, ale dla nikogo nie zabraknie 

Marzec

17: madzionga - usg MAluchów
17: kamka75 - rozpoczęcie stymulacji
17: aniolkowa.mama - słuchanie serduszka u położnej :rofl2:
17: Ewa651 - usg prenatalne
17: westaice - punkcja

18: Foote - I weryfikacja
21: marluna - wizyta w klinice
21: Foote - II weryfikacja
22: Rada: kontrola stymulacji
22: Anika - usg prenatalne
22: Ewa651 - wizyta u gin prowadzącego ciążę w szpitalu
23: Martini – wizyta pęcherzykowo-serduszkowa
23: Malina - wizyta
23: Nova - beta w 8dpt :)
24: ma_rta- usg Malucha
25: Foote - III weryfikacja i wysoka beta!!
30: Nikaa - badanie prenatalne w II trymestrze

KWIECIEŃ
4: Hess- usg w Novum
6: Nikaa - wizyta u gin prowadzącego ciąże
7: Madzionga - podglądanie Maluszkow
8: Hess - wizyta u gin prowadzącego ciazę
11: 24Magda - wizyta u gin prowadzącego ciaze
13: Aniołkowamama: usg połówkowe
19: Natalia89 - wizyta genetyczna O ewentualny start z zastrzykami
20: Anika - wizyta u gin prowadzacej
25: Ewunka - usg kontrolne przed stymulacja
27: Hess - usg polowkowe

Kogo i na kiedy dopisać?

Ostatnia edycja:
reklama
No to chyba on to napisał hihihi albo ktoś się za niego podpisał hihi
To było pytanie do experta i jego odpowiedź było tam tego v więcej ale wkleilam co mnie zaciekawiło najbardziej . Te leki to niby to samo a jednak co innego inaczej pozyskiwane jeden jest "czysty " 2 z domieszką. ......
Więc mam ogromną nadzieję, że jestem w dobrych rękach :)

Dziewczyny juz zadawalam to pytanie i zreszta uzyskalam na nie odpowiedz, ale nie moge sie dokopac tej strony.
Znacie moze strony z kalkulatorem ciazy po in vitro?
Takim, ktory oblicza tygodnie ciazy, po in vitro.

Nova - ja od transeru żadnych specyfików co maja napisane ze nie stosować w ciazy, a na cellulit pewnie ma. Zreszta to i tak nic nie daje wiec lepiej to olej:)

Moniusia - a ja czytam te głupoty, tylko ja uważam ze jak Bóg dał ludziom in vitro to to tez jest wola boska, tak jak ze wszystkimi przeszczepami, operacjami itp. Ja jakos nie widze różnicy. Jedyna wątpliwa sprawa to te zamrożone zarodki ale po wielu z nas widze ze niełatwo cokolwiek zamrozić nie mówiac o och leżakowaniu przez lata.

Madzionga i Annemarie - u Was to juz sam spokój powinien byc:)

Iga - a ile Tewoje dzieciątko ma?

Ma_rta - ja tez mam ciagle problemy z anemia, w ciazy to wogole masakra. Ważne zeby pamietać zeby u dziecka po porodzie tez od razu zbadać poziom.

W poniedziałek skończy 8 miesięcy :-D

reklama
Do góry