Ej coś w tym jest!Anika,nie swiecisz to sie inaczej u nas objawia,spojrz na wczorajsza dyskusje,
reklama
annemarie
Fanka BB :)
Moniusia kciuki zaciśnięte z sekciarska mocą!
Anika, aNN-guru wariatki :-*
Ja proponuję o Szczecin po drodze zachaczyc.
Nie łykam nic. To źle ?
Nie lykaj,chociaz jedna normalna sie tutaj uchowa
iga2421
Dziewczyny dzisiaj mnie cos ponioslo. My tu sie tyle staramy, walczymy chocby o jedna dzidzie, tyle czlowiek lez wyleje po niepowodzeniach i trudach jakie musimy przejsc a tu dowiaduje sie ze moja sasiadka jest z 7 dzieckiem w ciazy. Czy natura nie mogla nas jakos rowno podzielic?????
Taa normalna. :-) Ja Ciebie proszę. Do normalności to mi daleko. GuruNie lykaj,chociaz jedna normalna sie tutaj uchowa
Nie mogła. Niestety.Dziewczyny dzisiaj mnie cos ponioslo. My tu sie tyle staramy, walczymy chocby o jedna dzidzie, tyle czlowiek lez wyleje po niepowodzeniach i trudach jakie musimy przejsc a tu dowiaduje sie ze mija sasiadka jest z 7 dzieckiem w ciazy. Czy natura nie mogla nas jakos rowno podzielic?????
Cytując mojego doktora nie wierzymy naturze, ona nie działa :-)
annemarie
Martka: coś więcej to 6 lat starań o drugie dziecko, 3 pozamaciczne i 1 biochemiczna. Czyli czynnik jajowodowy. Załapałam się w ostatnim momencie na dofinansowanie. Mam nadzieję że do końca czerwca się uda.
kasia -basia Witaj i nie przejmuj sie nasza dyskusja,odpala nam ,wiosna idzie
Piszesz z PC czy z teflonu?
wysle Ci zaproszenie do Naszych Historii bedziesz mogla nas poznac ,tez od tej normalnej strony
iga2421
Nie mogła. Niestety.
Cytując mojego doktora nie wierzymy naturze, ona nie działa :-)
Może i tak. To jest jakieś brutalne prawo dżungli czy co.
Bardzo możliwe. Tylko liany mogłyby chociaż być to zabawa by była. A tak tylko du** o kaktusyMoże i tak. To jest jakieś brutalne prawo dżungli czy co.
annemarie
Dziewczyny dzisiaj mnie cos ponioslo. My tu sie tyle staramy, walczymy chocby o jedna dzidzie, tyle czlowiek lez wyleje po niepowodzeniach i trudach jakie musimy przejsc a tu dowiaduje sie ze moja sasiadka jest z 7 dzieckiem w ciazy. Czy natura nie mogla nas jakos rowno podzielic?????
Iga,patologia zachodzi zawsze w ciaze,jak to Kachna kiedys podsumowala,one nie potrzebuja in vitro,tylko spojrza i jest brzuch,za to my takie madre,doswiadczone,encyklopedie chodzace,ta twoja sasiadka nie wie co traci... nie nerwuj sie
reklama
MartiniM
Heheh ja tak mam troche na slodkie Nie mdli mnie ale ogolem nie moge przelknac ale apetyt mam stety - niestety, w dodatku sadelko rosnie mysle ze te zastrzyki tez sie przyczyniaja do tego...Martini wiem jak to jest.Ja od pierwszych dni po transferze nie moglam zagladac do lodowki bo mnie mdlilo a potem dopiero sie zaczelo...
Co do tarczycy to na pewno w ciazy trzrba beac jod ale jesli bierzesz jakies witaminy to sprawdz sklad bo tam juz przewaznie jest jod w zalecanej dawce.
Podziel się: