reklama
Ale wiesz co ? Ja sobie tak czasem myśl, że na co mi te studia, praca, jakaś inteligencja, wiedza czy doświadczenie? A oni zero oleju w głowie i bezproblemowo sobie żyją.Iga,patologia zachodzi zawsze w ciaze,jak to Kachna kiedys podsumowala,one nie potrzebuja in vitro,tylko spojrza i jest brzuch,za to my takie madre,doswiadczone,encyklopedie chodzace,ta twoja sasiadka nie wie co traci... nie nerwuj sie
Nie no ok. Problemem jest żeby na flaszkę starczyło. A jak starczy to znów hi life.
annemarie
Fanka BB :)
A no wlasnie Anne ty jestes naszym niezaprzeczalnym guru. Nie wymigasz sie
Iga w jakim miescie mieszkasz,Anike dorwe w Poznaniu, do Westaice z Anika musimy do Szczecina ,a do Ciebie...?
iga2421
Iga,patologia zachodzi zawsze w ciaze,jak to Kachna kiedys podsumowala,one nie potrzebuja in vitro,tylko spojrza i jest brzuch,za to my takie madre,doswiadczone,encyklopedie chodzace,ta twoja sasiadka nie wie co traci... nie nerwuj sie
Musze sprostowac ze akurat sasiedzi to nie patologia tylko oni zyja po Bozemu... 7 razy w tygodniu do kosciola i radio M**** a dodam jeszcze ze 6 dziecko ma zespol downa to ja samym tym bym sie tak wystraszyla ze zaczelabym sie zabezpieczac a oni nie...
Ostatnia edycja:
iga2421
Iga w jakim miescie mieszkasz,Anike dorwe w Poznaniu, do Westaice z Anika musimy do Szczecina ,a do Ciebie...?
Mieszkam na wsi. Wiesz moze gdzie jest Garwolin? Pewnie nie to zobacz na mapie i ja tak gdzies 20km od Garwolina
ooo to jak dobrze pójdzie to może będziemy miały w tym samym czasie transfer, ja teoretycznie jutro powinnam dostać @ i będę miała crio w tym cykluStrawbelka czekam na @, myślę że przyjdzie około 20 marca. Od 3 dc startuję z Gonalem
iga2421
Heheh ja tak mam troche na slodkie Nie mdli mnie ale ogolem nie moge przelknac ale apetyt mam stety - niestety, w dodatku sadelko rosnie mysle ze te zastrzyki tez sie przyczyniaja do tego...
Brzuch to ciazowy a nie sadlo. No co ty. Teraz masz wymowke mi tak siostra mowila i jak se pozwolilam to ponad 20kg doszlo
Zabezpieczać się nie można. Wiara nie pozwala. Niestety Rotzer zawiódł :-)Musze sprostowac ze akurat sasiedzi to nie patologia tylko oni zyja po Bozemu... & razy w tygodniu do kosciola i radio M**** a dodam jeszcze ze 6 dziecko ma zespol downa to ja samym tym bym sie tak wystraszyla ze zaczelabym sie zabezpieczac a oni nie...
ANN Ty z de prawda? Góra czy dół? To proponuje zabrać mnie i uderzyć na koziolki! Nie wiem gdzie jest Garwolin, ale czuje, ze ma dobre połączenie komunikacyjne z Poznaniem
annemarie
Ale wiesz co ? Ja sobie tak czasem myśl, że na co mi te studia, praca, jakaś inteligencja, wiedza czy doświadczenie? A oni zero oleju w głowie i bezproblemowo sobie żyją.
Nie no ok. Problemem jest żeby na flaszkę starczyło. A jak starczy to znów hi life.
Powiem Ci szczerze,ze do tego pozimu nigdy bym nie chciala zejsc,problem w tym ,ze te rodziny,ci ludzie nie znaja innego poziomu ,przechodzi z rodzicow na dzieci.. Znam tutaj pare rodzin z 5 dzieci i wszystko funkcjonuje normalnie,kilometr dalej mieszka taka patologia z 12 ,jedno na cmentarzu bo mama chlala i wpadlo pod auto i zyja jak paczki w masle.Dostaja kupe kasy od panstwa i tak im dobrze.Pomimo wszystko dziekuje,nie moja bajka.
reklama
MartiniM
Heheh ja przez pierwszy tydz sobie pozwalalam i to niezle ale mowie no kurde nie moge tak bo przede mna tyle miesiecy i moze skonczyc sie nieciekawie a pozniej wez to zrzuc... jem czesciej ale w mniejszych ilosciachBrzuch to ciazowy a nie sadlo. No co ty. Teraz masz wymowke mi tak siostra mowila i jak se pozwolilam to ponad 20kg doszlo
Podziel się: