reklama
kasia_basia
Fanka BB :)
Strawbelka czekam na @, myślę że przyjdzie około 20 marca. Od 3 dc startuję z GonalemWitaj kiedy zaczynasz krotki protokol i jakie masz leki?
Ja tez pierwszy raz podchodze do IMSI, teraz czekam na @ i tez ruszam z krotkim protokolem.
iga2421
A ja bym wkoncu chciala zeby aczelo mnie troche mdlić wiem ze to nic przyjemnego, ale tak to bym chyba myslala ze wszystko idzie prawidlowo a tak to czekanie to za tydzien na usg mnie wykancza, ciagle tylko sie zastanawiam czy to nie biochemiczna , nie po zamaciczna itp
Martini jeszcze wszystko przed toba. Ja ja w 6 tyg wracalam z kliniki z wizyty (a mam ok80km) to juz mi nawet zolci zabraklo do zwracania. Myslalam ze mi zoladek wyrwie. Wiec wierz mi ze nie masz za czym tesknic.
kasia_basia
Martka: coś więcej to 6 lat starań o drugie dziecko, 3 pozamaciczne i 1 biochemiczna. Czyli czynnik jajowodowy. Załapałam się w ostatnim momencie na dofinansowanie. Mam nadzieję że do końca czerwca się uda.kasia_basia witaj, szkoda, że ja przed pierwszym podejściem tutaj nie trafiłam, byłabym bardziej "obryta"
to forum , to kopalnie wiedzy, korzystaj ile wlezie
napisz coś więcej o sobie
MartiniM
Wiem , wiem widzialam nie jedna w ciazy ktora miala takie "przyjemnosci" i bardzo im wtedy wspolczulam ale wiesz jak to jest czlowiek ,aby byc spokojniejszym by chcial nawet troche tych malo przyjemnych moemtnow, ale wiem ze to dopiero mocne poczatki, tak naprawde gdyby to byla ciaza "naturalna" pewnie dopiero teraz bym sie o niej dowiedzialaMartini jeszcze wszystko przed toba. Ja ja w 6 tyg wracalam z kliniki z wizyty (a mam ok80km) to juz mi nawet zolci zabraklo do zwracania. Myslalam ze mi zoladek wyrwie. Wiec wierz mi ze nie masz za czym tesknic.
najki
Oo prawie ten sam zestaw co u mnie Też biorę Femibion, vit D3, Q10, Magnez do tego jeszcze cynk, kwas foliowy, od wczoraj Ovulastan, lek na tarczycę i insulinę. Więc trochę tego jest Nigdy nie łykałam takich ilości..I też się zastanawiam, czy np. jedno z drugim łączyć możnaNajki - biorę co na forum wyczytałam Femibion, D3, Q10, Magnez B6, czasem jakas witaminkę C jeszcze bo ja ciagle choruje wiec tak na wzmocnienie mezowi podsuwam Androvit, kwas foliowy, D3 i magnez. A jaka masz wadę macicy?
Co do wady, to mam macicę jednorożną. Jest malutka, już jedno dziecko będzie miało w niej ciasno, jak przy ciąży bliźniaczej. Niestety stwarza też ryzyko poronień i przedwczesnego porodu...Ale czytałam sporo na ten temat i wiem, że są kobiety, które normalnie zaszły w ciążę, a o tej wadzie dowiedziały się podczas CC. Więc jest nadzieja
marzena w Invikcie 11 dni. W Centrum Zdrowia Mama i Ja (gdzie zamierzam robić) 14 dni.Dziewczyny ile czekalyscie na wynik chlamydii z wymazu?
Nova z tego co pamiętam Rutinoscorbin w ciąży nie bardzo...ale upewnij się u lekarza. Piszesz, że tarczyca w normie - jaki wynik jesli mogę spytać ?
Moniusia czekamy na wieści!!!! Oby doktorek powiedział coś mądrego i wymyślił dalszy plan!
Hess kciuki i za Was!
kasia basia witaj an forum
Ogólnie to Dzień Dobry
iga2421
Martini wiem jak to jest.Ja od pierwszych dni po transferze nie moglam zagladac do lodowki bo mnie mdlilo a potem dopiero sie zaczelo...
Co do tarczycy to na pewno w ciazy trzrba beac jod ale jesli bierzesz jakies witaminy to sprawdz sklad bo tam juz przewaznie jest jod w zalecanej dawce.
Co do tarczycy to na pewno w ciazy trzrba beac jod ale jesli bierzesz jakies witaminy to sprawdz sklad bo tam juz przewaznie jest jod w zalecanej dawce.
reklama
annemarie
Najki, ja to się zawsze zastanawiałam, czy czasami w nocy nie świecę od tych wszystkich leków
Anika,nie swiecisz to sie inaczej u nas objawia,spojrz na wczorajsza dyskusje,
Podziel się: