reklama
ewelin86
Fanka BB :)
Też bym nie kombinowała, bo możesz mieć problemy. Lekarz i tak zagląda w dokumentacje. U mnie jak czegoś nie ma w papierach to dzwoni do embriologów i rejestracji i pyta czy było np takie czy takie badanie.
Wiem, że każda by chciała, żeby od razu sie udało. Ale niestety musimy uzbroić się w cierpliwość, a nie kombinować. Ja bym nic takiego nie robiła. Ale to jest moja opinia, a Ty zrobisz jak uważasz
Wiem, że każda by chciała, żeby od razu sie udało. Ale niestety musimy uzbroić się w cierpliwość, a nie kombinować. Ja bym nic takiego nie robiła. Ale to jest moja opinia, a Ty zrobisz jak uważasz
annemarie
Westaice-caly zeszly rok bylam naladowana jak tranzystorteraz mi to kolo nosa lata,bo wszystkie badania ,ktore chcieli dostali,nie mam na razie nic w tej kwestii do roboty.Nie oni teraz sie wykazuja,zarabiaja kupe kasy w koncu nie za to ,ze odpisuja mi fajnie na maile.Ogarniam rzeczy ktore pozostaly w tyle w zeszlym roku i sobie czekam.
G
Gość
Gość
Kazdemu peka, ale ustawy nie przeskoczymy.Jak widzę ze moje "nadwyżkowe" komorki ida w kanal ..a z tych 6 zostają ledwo 3 słabe zarodki to serce mi pęka
ewelin86
W prywatnym też, bo korzystasz z refundacji z leków, przynajmniej u mnie tak jestAle to na prywatnym tez?
Kobieta sprinter? Pilkarka? Hi hiWestaice, gładką i smukła łydka ale udo umięśnione!
Ann pewnie coś w tym jest. Oby Cię ten spokój nie opuścił:-*
Na każdymAle to na prywatnym tez?
annemarie
Natalia, rano wklepie w kalendarz długi protokół zda u Ciebie egzamin! Kciuki za genetyka!
Westaice, odganiamy czarne myśli! Co ma się nie udać? Uda się, ja Ci mówię!
Ann, czekam na ten czeski Twój telefon jakaś historia swiniopodobna by sie przydała Tak mu pokrzepieniu!
A powiem Wam, że po usg mam zdjęcie nogi i do z M zastanawiamy, czy ta lydka to damska czy męska
Ja Cie bardzo prosze...mi sie ciagle przypomina jak Emi mrozila banana,i znowu musze sie smiacpamietasz?
reklama
ewelin86
No to będzie sportsmenkaWestaice, gładką i smukła łydka ale udo umięśnione!
Podziel się: