Czyli coś się ruszyło dalej jesteście u dr Cholewy? Trzymam kciuki za genetykęDziewczyny dzięki za kciukasy.
A więc jestem po wizycie i niestety znowu się odwlecze wszystko bo mimo lepszych plemniorow lekarz zalecił genetykę. Trzy badania i miesięczna pesja poszła. Ale jest i pozytyw bo od 5 dnia cyklu mogę zacząć antyki które mam brać 21 dni bez przerwy ( dostała Sylvie 30) doktorek chce wyruszyć na maksa jajniczki zeby było wszystko super przygotowane.
Jeśli wyniki genetyki będą ok startujemy z zastrzykami i ostro ruszamy. Niestety na ostatnia skłonność do torbieli muszę iść długim protokołem ale co się odwlecze to nie uciecze
Ogólnie badania tarczycy i moich hormonów ok AMH 1.71 więc jest średnio jak powiedział gin.
Annika11 wpisz mnie proszę na 19 kwietnia do kalendarza - wizyta genetyczna i ewentualny start z zastrzykami.
reklama
G
Gość
Gość
I wierzysz w to ze Ci uwierza?Chce podejść 2 raz w tej samej i powiedziec im ze to mój 3 a wcześniej miałam w innej klinice in vitro i żeby teraz zapladniali wszystkie )
Bo ja nie.
Nie kombinuj dziewczyno bo tylko nieprzyjemnosci bedziesz miala, ustawa to ustawa i jeszcze w sadzie sie skonczy.
anika11
Fanka BB :)
Natalia, rano wklepie w kalendarz długi protokół zda u Ciebie egzamin! Kciuki za genetyka!
Westaice, odganiamy czarne myśli! Co ma się nie udać? Uda się, ja Ci mówię!
Ann, czekam na ten czeski Twój telefon jakaś historia swiniopodobna by sie przydała Tak mu pokrzepieniu!
A powiem Wam, że po usg mam zdjęcie nogi i do z M zastanawiamy, czy ta lydka to damska czy męska
Ann, czekam na ten czeski Twój telefon jakaś historia swiniopodobna by sie przydała Tak mu pokrzepieniu!
A powiem Wam, że po usg mam zdjęcie nogi i do z M zastanawiamy, czy ta lydka to damska czy męska
Jestem pewna, że w klinice nie uwierzą"na słowo". Rozliczają się z Ministerstwem z każdej procedury, z ilości zapłodnionych komórek. Więc na pewno musiałabyś przedstawić dokumentację, ze miałaś już dwa pełne cykle, podejrzewam że musiałabyś wystąpić z wnioskiem do kliniki, żeby wydali ci kopię całej kartoteki. Przynajmniej ja jak chciałam przedstawić swoje dokumenty na innej konsultacji, to takie info uzyskałam w klinice gdzie się leczę.Chce podejść 2 raz w tej samej i powiedziec im ze to mój 3 a wcześniej miałam w innej klinice in vitro i żeby teraz zapladniali wszystkie )
Jak widzę ze moje "nadwyżkowe" komorki ida w kanal ..a z tych 6 zostają ledwo 3 słabe zarodki to serce mi pękaI wierzysz w to ze Ci uwierza?
Bo ja nie.
Nie kombinuj dziewczyno bo tylko nieprzyjemnosci bedziesz miala, ustawa to ustawa i jeszcze w sadzie sie skonczy.
MartiniM
Fanka BB :)
Każda z nas by chciała za 1 podejściem mieć jak najwięcej,żeby skrócić czas tego wszystkiego i mieć jak największe szanse w szybkim czasie. Nie da się i każda z nas przez nie jeden i nie dwa miesiące przez to przechodzi. Przekombinujesz zobaczysz.Bo ja już tak bradzo bym chciała żeby nie podchodzić 3 raz żeby już teraz dać sobie maxx szanse
Ale to na prywatnym tez?Jestem pewna, że w klinice nie uwierzą"na słowo". Rozliczają się z Ministerstwem z każdej procedury, z ilości zapłodnionych komórek. Więc na pewno musiałabyś przedstawić dokumentację, ze miałaś już dwa pełne cykle, podejrzewam że musiałabyś wystąpić z wnioskiem do kliniki, żeby wydali ci kopię całej kartoteki. Przynajmniej ja jak chciałam przedstawić swoje dokumenty na innej konsultacji, to takie info uzyskałam w klinice gdzie się leczę.
reklama
Aj tam.Natalia, rano wklepie w kalendarz długi protokół zda u Ciebie egzamin! Kciuki za genetyka!
A owłosiona lydka?
Podziel się: