reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

na razie cisza,a maj 3 miesiace czasu,a jeszcze miesiac nie minal od dnia kiedy bylismy w klinice,spokojnie jak na wojnie, kiedy sie zamelduja,ja musze dostac najpier@ ,zebysmy mogly sie zaczac zgrywac cyklami.Umowa byla taka ,ze ja sie melduje jako pierwsza:-) :)
No powiem, że spokój to Ty masz. Normalnie jak na prawdziwego guru przystało :biggrin2:
Masz nas, żeby nam marudzić :) Wiadomo, że to nie to samo co jakaś bliska osoba, ale zawsze coś :)
:-* wielki cmok :-*

reklama
A jakbym np.dała protokół symulacyjny z innej kliniki mojej kumpel która jest po i powiedziała ze tam podchodziła wcześniej..to co będą tam dzwonić pytać?
A zamierzasz drugą stymulacje robic w tej samej klinice? Czy zmieniasz? W jednym i drugim przypadku wypelna się oświadczenie, ktora to stymulacja... nie obejdzie tego, bo oni to po prostu w MZ sprawdzaja

Madzia888 mnie się wydaje ze zabardzo chcesz pokrecic to wszystko uważaj tylko żeby nie przegiac p*** żeby nie było niepotrzebnych nieprzyjemności tylko. Ale to moje zdanie, byc może jestem zabardzo prawa :-)
Bo ja już tak bradzo bym chciała żeby nie podchodzić 3 raz żeby już teraz dać sobie maxx szanse :(

Dziewczyny dzięki za kciukasy.
A więc jestem po wizycie i niestety znowu się odwlecze wszystko bo mimo lepszych plemniorow lekarz zalecił genetykę. Trzy badania i miesięczna pesja poszła. Ale jest i pozytyw bo od 5 dnia cyklu mogę zacząć antyki które mam brać 21 dni bez przerwy ( dostała Sylvie 30) doktorek chce wyruszyć na maksa jajniczki zeby było wszystko super przygotowane.
Jeśli wyniki genetyki będą ok startujemy z zastrzykami i ostro ruszamy. Niestety na ostatnia skłonność do torbieli muszę iść długim protokołem ale co się odwlecze to nie uciecze
Ogólnie badania tarczycy i moich hormonów ok AMH 1.71 więc jest średnio jak powiedział gin.
Annika11 wpisz mnie proszę na 19 kwietnia do kalendarza - wizyta genetyczna i ewentualny start z zastrzykami.

reklama
Do góry