reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Madzia, myślę że przekombinujesz, wyda się ze sciemniasz i będziesz mieć gowniana atmosferę podczas punkcji, transferu. Po co Ci to ? Jak ma się udać, to się uda. Mi zaskoczyło za trzecim podejściem. Ryczalam, uzalalam się nad sobą po każdym nieudanym transferze. Ale nawet przez myśl mi nie przyszło żeby oszukiwać. Oszustwo prawie zawsze wychodzi na jaw. I pozostanie tylko niesmak.

Oprocz tego ,zakladalbym opcje ,ze sie uda za 2 razem,a jak nie to do 3 i tak dobrniesz.Nie ma co za duzo kombinowac bo przekombinujesz:wink:

reklama
Najki - biorę co na forum wyczytałam:) Femibion, D3, Q10, Magnez B6, czasem jakas witaminkę C jeszcze bo ja ciagle choruje wiec tak na wzmocnienie;) mezowi podsuwam Androvit, kwas foliowy, D3 i magnez. A jaka masz wadę macicy?

Aniolkowa.mama - to jeszcze ze trzy, cztery tygodnie i poczujesz ruchy:) to piękny czas:)

Westaice - zdrówka życzę

Ja tez bym nie kombinowała bo to dodatkowy stres a stres jakikolwiek niepotrzebny. Ale jak liczą trzecie podejście? Jesli pierwsze było udane to tez sie liczy? Czy trzecie od pierwszej nieudanej stymulacji? Zakręciłam sie juz.

N@t@li@ podzielam Twoje zdanie co do doktora. Mimo tylko jednej konsultacji odniosłam to samo wrażenie, nikt nigdy nie poświęcił nam tyle czasu i tyle nie wytłumaczył. Też mocno wierzę, że dzięki niemu zostaniesz mamą:)

Moniusia trzymam za ciebie dzisiaj mocno kciuki, najmocniej jak się da. Niech lekarz dzisiaj dostanie olśnienia i znajdzie nowy plan i nową nadzieję.

Hess i moniusia, dobrych wieści! Forumowa sekta z guru na czele działa bez zarzutu, więc moc pozytywnych myśli i kciuków płynie w Wasza stronę :*

Marzec

16: moniusia - wizyta wyjaśniająca niepowdzenia!
16: Hess: wizyta u genetyka

17: madzionga - usg MAluchów
17: kamka75 - rozpoczęcie stymulacji
17: aniolkowa.mama - słuchanie serduszka u położnej :rofl2:
17: Ewa651 - usg prenatalne
17: westaice - punkcja
22: Rada: kontrola stymulacji
22: Anika - usg genetyczne
22: Ewa651 - wizyta u gin prowadzącego ciążę w szpitalu
23: Martini – wizyta pęcherzykowo-serduszkowa
23: Malina - wizyta
24: ma_rta- usg Malucha
30: Nikaa - badanie prenatalne w II trymestrze

KWIECIEŃ
4: Hess- usg w Novum
8: Hess - wizyta u gin prowadzącego ciazę
13: Aniołkowamama: usg połówkowe
19: Natalia89 - wizyta genetyczna O ewentualny start z zastrzykami
20: Anika - wizyta u gin prowadzacej
25: Ewunka - usg kontrolne przed stymulacja
27: Hess - usg polowkowe

Kogo i na kiedy dopisać?

Annę, chodzę spać, w ciągu dnia też mi do zdarzy ;)
Piżamy Sykatynki nie pamiętam, chyba mnie wtedy tu jeszcze nie bylo ...

Kachna, daj znać, co u Ciebie :))

Annę, chodzę spać, w ciągu dnia też mi do zdarzy ;)
Piżamy Sykatynki nie pamiętam, chyba mnie wtedy tu jeszcze nie bylo ...

Kachna, daj znać, co u Ciebie :))
Bo sie tak dlugo wczoraj na zielono swiecilas,egal...:-D Pizama byla po bananie.

Monia zaciskam wszystko co mam&&&w zwiazku z tym taras bede szorowala na kolanach ze szczotką w zębach :-D

reklama
Foote, to dobrze, ze nic Ci nie dolega, ale jeśli możesz, to połóż się do łóżka i nabieraj sil :)

Foote, nova, czy w kalendarzu zamieścić terminy Waszych testowan? Jeśli tak, to dajcie znać :)

Do góry