He chciałabym jeszcze tylko go znać :-)Też zmywarka u nas myje naczynia
Widzisz może o tym planie nie wiedziałaś Teraz już wiesz,że idziesz zgodnie z planem Lekarze czasami lubią nas zaskoczyć
reklama
Aaa w ogóle to wczoraj z lekarzem rozmawialiśmy na temat zwolnienia. Ogólnie nie chciałam iść ani po punkcji ani po transferze. Jednak dr nalegał abym przemyślala zwolnienie po transferze. On twierdzi, że tak powinno być.
I mam zagwostke.
I mam zagwostke.
onadlaniego30
Fanka BB :)
Dokładnie tak . I mam juz kartę ciąży ... Bo moja Pani Docent stwierdziła ze na ten moment wszystko wyglada książkowo )Super .czy dobrze kojarzę ze między 1 a 2 stymulacjia miałaś tylko miesiąc przerwy.?
onadlaniego30
Wczoraj moja Pano docent powiedziała, ze przez pierwszy trymestr sobie odpuścićA i powiedzccie jak to jest z tym farbowaniem wlosow ? Mozna nie mozna?Jedne kolezanki farbowaly , od starszych slysze ze niezabardzo i w oglupienie sie wpada
iga2421
Aaa w ogóle to wczoraj z lekarzem rozmawialiśmy na temat zwolnienia. Ogólnie nie chciałam iść ani po punkcji ani po transferze. Jednak dr nalegał abym przemyślala zwolnienie po transferze. On twierdzi, że tak powinno być.
I mam zagwostke.
Ja bym radzila ci po transferze isc na zwolnienie. Oczewiscie zalezy jaka masz prace, czy stresujaca czy duzo na nogach itp ale wolalabym odpoczac na spokojnie w domu.
onadlaniego30
Dokładnie w takim dniu ja miałam wizytę i serducho juz biłoDziewczyny test robilam 9.03 od razu zadzwonilam do lekarza, mowil ze wizyta usg za 3 tyg, czyli by wychodzilo 30.03 (po swietach) to bedzie juz poczatek 8 tyg. Ja chcialabym pojechac na usg przed swietami np 25.03 (6t3d) bedzie cos widac? Jest sens?
reklama
iga2421
Dokładnie tak . I mam juz kartę ciąży ... Bo moja Pani Docent stwierdziła ze na ten moment wszystko wyglada książkowo )
Az wyciagnelam moja karte ciazy i patrze ze tez w 6 tyg mialam zalozona karte.
Podziel się: