reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Westaice, czy ja przegapilam post, czy nie napisalas, jak Ci wyszły te wyniki? Sądzę, ze dobrze,skoro lekarz zadowolony, ale i tak ciekawa jestem ;)

reklama
hej :)
ja dziś byłam na badaniach przed poniedziałkową wizytą. Zrobiłam też sobie powtórnie Insuline, bo wciąż do mnie nie dociera ostatni wynik..
Dodatkowo wymyślili sobie, (nie wiem czy sama klinika, czy to wytyczne MZ) grupę krwi mężą i wymaz na chlamydię (chociaż chlamydię robiłam w grudniu, z krwi i było OK). Badania są też dodatkowo płatne. Dziewczyny leczące się w programie też miałyście taki wymóg?
Po za tym dziś 2DC, wczorajsze tragiczne bóle przechodzą w zapomnienie ;) a popołudniu zaczynam Ovulastan! ;]

Co do mycia okien....NIE NA WI DZĘ !!!!!!! Prawie tak mocno jak prasowania.. :)

my z M mieliśmy przed pierwszym podejściem badane grupy krwi, z programu, nic nie płaciliśmy za badania. Chlamydię wymaz miałam też tylko przed pierwszym podejściem, przy trzech kolejnych tylko wirusologia, też bezpłatnie.

Ewelin to ty jestes idealna pani domu skoro lubisz prasowac i myc okna.
Ja to zazdroszcze mojej tesciowej checi do sprzatania. U niej na niedziele jest tak wysprzatane jak u mnie dwa razy do roku na swieta:-p
Bez przesady :p lubie myć okna, ale z tym prasowaniem to naprawdę musi mi się bardzo chcieć :p no a jak zaczne to chce więcej :D

Westaice, ja po obydwu transferach miałam L4 od rodzinnej i sądzę, ze ten odpoczynek wpłynął na sukces. Nie zastanawiaj się, bierz!

anika :) mój post przepadł w eterze :Da że jestem ciekawska to spytam ponownie :p
Jak brzucho? Zaokrągla się? Poinformowałaś najbliższych o wspaniałym stanie ?:)

reklama
Dziewczyny, ja po wizycie. Niby wszystko dobrze ale cos nie do końca. Czy któraś z Was miała Cytomegalię? Wyszło mi ze moge mięs świeżego wirusa w sobie i wtedy nici z transferu bo jest ryzyko uszkodzenia płodu. Zlecili mi badania na awidnosć i od wyników wszystko zależy. Niemniej ruszam zgodnie z planem, jak wyjdzie ze mam to cholerstwo to wszystko po prostu pójdzie do zamrożenia. Lecę długim protokołem z nowym lekiem, nigdy wczesniej nie brałam, Elonva, cos jak Menopur tylko mocniejszy i działa siedem dni wiec jadę z tym plus Menopur 75j, przy poprzedniej stymulacji miałam 225 i słabo wyszło stad ta zmiana. Wiec niby jestem zadowolona ale znowu stres z ta Cytomegalią.

Do góry