reklama
hej
ja dziś byłam na badaniach przed poniedziałkową wizytą. Zrobiłam też sobie powtórnie Insuline, bo wciąż do mnie nie dociera ostatni wynik..
Dodatkowo wymyślili sobie, (nie wiem czy sama klinika, czy to wytyczne MZ) grupę krwi mężą i wymaz na chlamydię (chociaż chlamydię robiłam w grudniu, z krwi i było OK). Badania są też dodatkowo płatne. Dziewczyny leczące się w programie też miałyście taki wymóg?
Po za tym dziś 2DC, wczorajsze tragiczne bóle przechodzą w zapomnienie a popołudniu zaczynam Ovulastan! ;]
Co do mycia okien....NIE NA WI DZĘ !!!!!!! Prawie tak mocno jak prasowania..
my z M mieliśmy przed pierwszym podejściem badane grupy krwi, z programu, nic nie płaciliśmy za badania. Chlamydię wymaz miałam też tylko przed pierwszym podejściem, przy trzech kolejnych tylko wirusologia, też bezpłatnie.
ewelin86
Fanka BB :)
Bez przesady lubie myć okna, ale z tym prasowaniem to naprawdę musi mi się bardzo chcieć no a jak zaczne to chce więcejEwelin to ty jestes idealna pani domu skoro lubisz prasowac i myc okna.
Ja to zazdroszcze mojej tesciowej checi do sprzatania. U niej na niedziele jest tak wysprzatane jak u mnie dwa razy do roku na swieta
ewelin86
Też jestem zdania, że jak daje to bierzAaa w ogóle to wczoraj z lekarzem rozmawialiśmy na temat zwolnienia. Ogólnie nie chciałam iść ani po punkcji ani po transferze. Jednak dr nalegał abym przemyślala zwolnienie po transferze. On twierdzi, że tak powinno być.
I mam zagwostke.
anika11
A gdzie tam! Brzuch płaski, no może lekko wystaje wieczorem.Dzięki dziewczyny
Anika zaokrągla Ci się już brzucho? Podzieliłaś się z bliskimi radosną nowiną?
Tak, rodzina najbliższa wie i wszyscy bardzo się ciesza
reklama
Dziewczyny, ja po wizycie. Niby wszystko dobrze ale cos nie do końca. Czy któraś z Was miała Cytomegalię? Wyszło mi ze moge mięs świeżego wirusa w sobie i wtedy nici z transferu bo jest ryzyko uszkodzenia płodu. Zlecili mi badania na awidnosć i od wyników wszystko zależy. Niemniej ruszam zgodnie z planem, jak wyjdzie ze mam to cholerstwo to wszystko po prostu pójdzie do zamrożenia. Lecę długim protokołem z nowym lekiem, nigdy wczesniej nie brałam, Elonva, cos jak Menopur tylko mocniejszy i działa siedem dni wiec jadę z tym plus Menopur 75j, przy poprzedniej stymulacji miałam 225 i słabo wyszło stad ta zmiana. Wiec niby jestem zadowolona ale znowu stres z ta Cytomegalią.
Podziel się: