reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Link do: Środki chemiczne a ciąża. ForumGinekologiczne.pl – portal wiedzy o ginekologii i położnictwie

Dla zastresowanych farbami do wlosow:-D :-D :-D

hej :)
ja dziś byłam na badaniach przed poniedziałkową wizytą. Zrobiłam też sobie powtórnie Insuline, bo wciąż do mnie nie dociera ostatni wynik..
Dodatkowo wymyślili sobie, (nie wiem czy sama klinika, czy to wytyczne MZ) grupę krwi mężą i wymaz na chlamydię (chociaż chlamydię robiłam w grudniu, z krwi i było OK). Badania są też dodatkowo płatne. Dziewczyny leczące się w programie też miałyście taki wymóg?
Po za tym dziś 2DC, wczorajsze tragiczne bóle przechodzą w zapomnienie ;) a popołudniu zaczynam Ovulastan! ;]

Co do mycia okien....NIE NA WI DZĘ !!!!!!! Prawie tak mocno jak prasowania.. :)

Ostatnia edycja:
hej :)
ja dziś byłam na badaniach przed poniedziałkową wizytą. Dodatkowo zrobiłam sobie powtórnie Insuline, bo wciąż do mnie nie dociera ostatni wynik..
Dodatkowo wymyślili sobi, oczywiście dodatkowo płatne, (nie wiem czy sama klinika, czy to wytyczne MZ) grupę krwi mężą i wymaz na chlamydię (chociaż chlamydię robiłam w grudniu, z krwi i było OK). Dziewczyny leczące się w programie też miałyście taki wymóg?
Po za tym dziś 2DC, wczorajsze tragiczne bóle przechodzą w zapomnienie ;) a popołudniu zaczynam Ovulastan! ;]

Co do mycia okien....NIE NA WI DZĘ !!!!!!! Prawie tak mocno jak prasowania.. :)
Z tego co wiem wymaz na chlamydię w programie MZ jest wymagane.

Prasowania to ja na początku nienawidziłam :D A teraz polubiłam, włącze coś w TV i jakoś to idzie nie wiadomo kiedy i jak skończę to jeszcze coś bym uprasowała :D

Z tego co wiem wymaz na chlamydię w programie MZ jest wymagane.

Prasowania to ja na początku nienawidziłam :D A teraz polubiłam, włącze coś w TV i jakoś to idzie nie wiadomo kiedy i jak skończę to jeszcze coś bym uprasowała :D
Z zajęć kury domowej najbardziej lubię prasować a najbardziej nie lubię okien i zmywać garow wiec te obowiązki robi mój kogut domowy .A jak przy przychodzi czas na generalne kuchni i szafek w środku to ...... tak na nie patrzę i mowie jeszcze nie jest tak źle hi hihihi a ze teraz w domu mam remont tak naprawdę nie ma co sprzątać bo się posprzata wracasz a tu jakby bomba wybuchła .

Najki, chlamydia wymaz jest wymaga na w MA, ale i grupie krwi męża nie było mowy.

Zaciskam za Ciebie &&&&

Ewelina, dziękuję, nie przekonasz mnie do firanek ;)
Anika,ja mam w domu parevokien wielkosci drzwi i firany 2x2metry,prasowalam je pare godzin prawie z mordem w oczach 5 lat,w tym roku przez przypadek ustawilam inny program w pralce,wyciagam,ani jednego zagiecia,dzizesss 5 lat.....:-D :-D :-D tyle na temat spostrzegawczosci.

reklama
Anika,ja mam w domu parevokien wielkosci drzwi i firany 2x2metry,prasowalam je pare godzin prawie z mordem w oczach 5 lat,w tym roku przez przypadek ustawilam inny program w pralce,wyciagam,ani jednego zagiecia,dzizesss 5 lat.....:-D :-D :-D tyle na temat spostrzegawczosci.
Polecam program do prania delikatnego dużo płynu do płukania i taki guzik na pralce łatwość prasowania. Wyjmujemy i wieszamy jeśli w programie można zmniejszyć stopnie to lepiej 0 st .

Do góry