reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

haha no widzisz ja to jestem niecierpliwa w każdej kwestii :D
super Kochana:) Pytam czy już coś widać, bo czas tak zapitala, że nie ogarniam tego :eek:

reklama
Megi z cytomegalią nie pomogę...ale bądź dobrej myśli. Czasami podwyższone parametry wcale nie muszą świadczyć o czymś złym. Oby w Twoim przypadku było wszystko w porządku. Mocne kciuki!
Który dzień cyklu u Ciebie? Kiedy start z zastrzykami?

Najki, a Tobie pobrali dziś ten wymaz na chlamydie?

Megi, nie pomogę z tą cytomegalia, ale mam nadzieję, ze dalsze.badania wyklucza to zakażenie.

No wlasnie, bo tym to najczesciej sie dzieci chyba w przedszkolu zarazaja.
Ja mialam robione IgG i IgM i wyszlo mi ze kiedys to mialam, a nawet nie wiem kiedy.
Moze Ty tez to mialas w przeszlosci.
No mi też wyszło, że kiedyś miałam i utworzyły się przeciwciała. Tak samo jak z Toxo wyszło mi, że kiedyś miałam.

reklama
Westaice, wyniki pierwsza klasa:))

Najki, to czekamy!

Dziewczyny, pewnie to wiecie, ze igg świadczy o przeciwcialach powstalych po przebytym zakazeniu lub szczepieniu,a igm o swiezym zakazeniu

Do góry