hej!ja nadal bezobjawowo żadnych mdłości czy zachcianek. ...do usg jeszcze półtora tyg. więc muszę wyczekac; ) a co u Ciebie?jak się czujesz?cały czas lezysz? Plamienie ustalo?Ma_rta, a ty jak się masz przyszła mamusiu ? Dopadly Cię jakieś dolegliwości ? Kiedy masz następną wizytę ? tak pytam, bo idziemy łeb w łeb
reklama
agatek28
Fanka BB :)
Czesc dziewczyny! Potrzebuje Waszej pomocy:
1. Co na przeziebienie z domowych sposobow? Wiem o syropie dla ciezarnycj, ale co jeszcze? Moge paracetamol na bol glowy?
2. Co na zapalenie, swiad i pieczenie "tam na dole"?
Dziewczyny co do seksu, my w tej ciąży stanowczo nie. W pierwszej ciazy owszem i skończyło się to tak obfitym krwawieniem taka zywa czerwona krwia, ze pojechalismy na IP, na szczescie wszystko bylo ok z dzieckiem, ale ile ja sie stresu najadlam to moje. Więc teraz wole nie ryzykować, zwyczajnie sie boje
1. Co na przeziebienie z domowych sposobow? Wiem o syropie dla ciezarnycj, ale co jeszcze? Moge paracetamol na bol glowy?
Dziewczyny co do seksu, my w tej ciąży stanowczo nie. W pierwszej ciazy owszem i skończyło się to tak obfitym krwawieniem taka zywa czerwona krwia, ze pojechalismy na IP, na szczescie wszystko bylo ok z dzieckiem, ale ile ja sie stresu najadlam to moje. Więc teraz wole nie ryzykować, zwyczajnie sie boje
anika11
Dziś mamy tu emocji sporo zapewnionych, a to za sprawą westaice, kamki75 i onadlaniego ) kciuki zaciskamy i nadzieję wielkie mamy!! no i na szybkie relacje czekamy
Marzec
14: westaice - wizyta w trakcie stymulacji - podglądanie pęcherzyków
14: kamka75 - scratching endometrium
14: onadlaniego – usg Kropka
15: 24magda09 - wizyta u gina prowadzącego ciążę
15: megi - wizyta - rozpiska stymulacji
15: Foote: planowany transfer śnieżynki
15: Nova - planowany transfer
16: moniusia - wizyta wyjaśniająca niepowdzenia!
17: madzionga - usg MAluchów
17: kamka75 - rozpoczęcie stymulacji
17: aniolkowa.mama - słuchanie serduszka u położnej
17: Ewa651 - usg prenatalne
22: Rada: kontrola stymulacji
22: Anika - usg genetyczne
22: Ewa651 - wizyta u gin prowadzącego ciążę w szpitalu
23: Martini – wizyta pęcherzykowo-serduszkowa
23: Malina - wizyta
30: Nikaa - badanie prenatalne w II trymestrze
KWIECIEŃ
4: Hess- usg w Novum
8: Hess - wizyta u gin prowadzącego ciazę
20: Anika - wizyta u gin prowadzacej
25: Ewunka - usg kontrolne przed stymulacja
27: Hess - usg polowkowe
Czy kogoś dopisać? Jakieś chętne?
Marzec
14: westaice - wizyta w trakcie stymulacji - podglądanie pęcherzyków
14: kamka75 - scratching endometrium
14: onadlaniego – usg Kropka
15: 24magda09 - wizyta u gina prowadzącego ciążę
15: megi - wizyta - rozpiska stymulacji
15: Foote: planowany transfer śnieżynki
15: Nova - planowany transfer
16: moniusia - wizyta wyjaśniająca niepowdzenia!
17: madzionga - usg MAluchów
17: kamka75 - rozpoczęcie stymulacji
17: aniolkowa.mama - słuchanie serduszka u położnej
17: Ewa651 - usg prenatalne
22: Rada: kontrola stymulacji
22: Anika - usg genetyczne
22: Ewa651 - wizyta u gin prowadzącego ciążę w szpitalu
23: Martini – wizyta pęcherzykowo-serduszkowa
23: Malina - wizyta
30: Nikaa - badanie prenatalne w II trymestrze
KWIECIEŃ
4: Hess- usg w Novum
8: Hess - wizyta u gin prowadzącego ciazę
20: Anika - wizyta u gin prowadzacej
25: Ewunka - usg kontrolne przed stymulacja
27: Hess - usg polowkowe
Czy kogoś dopisać? Jakieś chętne?
anika11
WEstaice, ewunka, gdzie Wy pracujecie, że w środku nocy wstajecie? daleko dojeżdżacie?
KAchna, jak się masz? myślę o Tobie )
agatek, w grupie "słownik in vitro" znajdziesz wszelkie info na temat domowych specyfików na przezibienia. kuruj się!
a czy Ty bierzesz luteinę dopochwową? ja miałąm takie dolegliwosci i zmienili mi duphaston i prolutex, a żadnych leków miejsowych nie powzolili mi przyjmować.
Aniołkowa) szaleć nie zamierzam, większosc czasu bede odpoczywac, ale juz sam fakt, że moge sobie sama jedzenie przygotować napawa mnie radoscia poza tym książka, tv, kolorowanki i forum jak zwykle )
po krwiaku nie ma śladu, a Maluch szalony piękny widok
22.03 mam usg genetyczne, a 20.04 wizytę u prowadzącej
Czesc dziewczyny! Potrzebuje Waszej pomocy:
agatek, w grupie "słownik in vitro" znajdziesz wszelkie info na temat domowych specyfików na przezibienia. kuruj się!
a czy Ty bierzesz luteinę dopochwową? ja miałąm takie dolegliwosci i zmienili mi duphaston i prolutex, a żadnych leków miejsowych nie powzolili mi przyjmować.
Aniołkowa) szaleć nie zamierzam, większosc czasu bede odpoczywac, ale juz sam fakt, że moge sobie sama jedzenie przygotować napawa mnie radoscia poza tym książka, tv, kolorowanki i forum jak zwykle )
Daleko nie. Jakieś +/- 40 km. Ale o 5 zastrzyk biorę, a jeszcze mam obejście z moim zwierzyncem. 2 kudlacze.WEstaice, ewunka, gdzie Wy pracujecie, że w środku nocy wstajecie? daleko dojeżdżacie?
Kachna ja też czekam aż się odezwiesz.
Ewunka mam nadzieje na optymalną liczbę jaj żeby mnie hipwr ominęła. I transfer w terminie żeby był.
najki
anika strasznie się cieszę! Kibicuję Ci baaaardzo mocno!
kachna właśnie..jak tam u Ciebie???
agatek tak jak anika napisała w słowniku anne wstawiła wiele cennych info na temat przeziębienia w ciąży, tego co się poleca a czego lepiej unikać Co do swędzenia, może lutka a jak coś innego, to mi zawsze pomaga gynalgin, tylko musiałabyś się dopytać doktorka, czy w obecnej chwili wolno Ci go stosować
Kciuki za dzisiejsze dziewczyny!
kachna właśnie..jak tam u Ciebie???
agatek tak jak anika napisała w słowniku anne wstawiła wiele cennych info na temat przeziębienia w ciąży, tego co się poleca a czego lepiej unikać Co do swędzenia, może lutka a jak coś innego, to mi zawsze pomaga gynalgin, tylko musiałabyś się dopytać doktorka, czy w obecnej chwili wolno Ci go stosować
Kciuki za dzisiejsze dziewczyny!
Ewunka
Ja pracuje różnie w kilku miejscach 5.30 wstaje 6.30 wychodzę i na 7.45 jestem w pracy zaczynam o 8 .Jadę do Madrytu jakieś 50 km mieszkam pod Madrytem .Jutro mogę pospać do 6 hihihi bo wychodzę 7.15WEstaice, ewunka, gdzie Wy pracujecie, że w środku nocy wstajecie? daleko dojeżdżacie?
reklama
annemarie
Dziewczyny,czy jest sens wklejenia do Slownika lekow do stymulacji ,punkcji i potem ??? Moge nad tym przysiasc,tylko czy to bedzie komus pomocne???
A mi sie dzisiaj snily posty od szczesliwej Aniki,slonce swieci,to chociaz raz Pon. nie bedzie beee
A mi sie dzisiaj snily posty od szczesliwej Aniki,slonce swieci,to chociaz raz Pon. nie bedzie beee
Podziel się: