reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
kahaa

1 fasol. dzis na usg bylam - ma dokladnie 25.5mm:) i sie ruszal jak szalony az nie moglam uwierzyc ze takie male sie moze tak merdac juz

Isia czuję się w miarę ok, ale na każdym kroku wiem, że mam coś takiego jak brzuch i jajniki, ale da się wytrzymać. Cały czas się zastanawiam, kiedy testować, 9dpt jest w niedzielę, więc z krwi odpada, więc nie wiem czy w 8dpt robić sikańca czy lecieć od razu na betę.

Lolitko jak ja Ci zadzdroszczętej Twojej fasolki, trzymam dalej kciuki by ładnie rosła :-)

Minie trzymam kciuki za piątek :-)

Anowi co u Ciebie? Kiedy testujesz?

danii - ja mam taki sam dylemat z tą betą dziś u mnie 7d.p.t. i nie wiem kiedy robić, oczywiście cykor na całego, w sumie wiem że mam bardzo małe szanse ale z drugiej strony jak pozwlekam z tą betą to trochę mogę jeszcze pomarzyć, a tak wogóle to niewiem czy nie wyprzedzi mnie @ bo czuję ją na całego:crazy:

danii - teraz doczytałam o śnieżynkach, kurczę szkoda, trochę nie rozumiem tego, ale kochana DWÓJKA DZIECI MOŻE CI WYSTARCZY:-), a jak zapragniesz trzeciego to za jakiś czas do roboty

Ostatnia edycja:
Anowi to, że czujesz się na @ nic nie znaczy, pierwsze objawy ciąży są dokładnie takie same, poczekaj jeszcze dwa dni i zrób betę z krwi. Mój gin mówił, że w 9 już wyjdzie i jak będzie powyżej 6 to powinno być ok.

U mnie to nie chodzi o to czy będę chciała trzecie czy nie, bo raczej nie, ale jeśłi teraz się nie uda, to znowu tyle kłucia i kasy. Tak bardzo wierzyłam i optymistycznie do tego wszytkiego podchodziłam, a teraz straciłam już zapał, wiarę itp. Mam strasznego doła dzisiaj :-(

reklama
danii koniec smucenia i to już!!!!!!!!!!!!!!!tylko pozytywne emocje, bo to zaszkodzi w zagnieżdżeniu Twoim zarodkom!!!!głowa do góry i to już!!!! ja miałam taką samą sytuację jak Ty..miały być 4 mrozaki a nie było żadnych i mi się poszczęściło...u Ciebie będzie tak samo!!nie chce słyszeć takiego mówienia:p

Do góry