reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Danii dokładnie opisałaś te 10 kg kamieni,czułam to samo,na dodatek miałam brzuszek jak bym była w 5 miesiącu ciązy,w ciuchy się nie mieściłam,ale słyszłam od innych forumowiczek,ze taka lekka hiperka jest ok,bo napędza ciąże,nie wiem ile w tym prawdy,ale u mnie się sprawdziło:-)
Isia gratulacje pięknej betki:-D ja na usg serduszkowym widziałam i słyszałam bijące serduszko.
Jo.M. masz rację, niewazne,ze dostaniesz komórki od dawczyni,ważne,ze ty będziesz je nosić je pod serduszkiem i będziesz je kochać mocno kochać.Jeszcze raz zyczę ci,zeby się udało!!!

reklama
Danii wielkie dzięki ja mam jutro teranswer- boje się strasznie, nie miałam ism to moje pierwsze. trzymam za was kciuki i ciesze sie waszym szczesciem.

Kasia też ledwo dopinam spodnie i do tego teraz doszło to ciężkie oddychanie, masakra,ale czego się nie zrobi dla tego szczęścia :-)

Myszko doktorek zaraz po Twoim wyjściu mi powiedział, że 14 bo Tobie powiedział o dzień za wcześnie,ale ja i tak się roześmiałam, że chyba nie myśli, że ja będę tak długo czekać :-)

Sakmi powodzenia, trzymam mocno kciuki.

dani
jeśli masz już problemy z oddychaniem to może być objaw hiperstymulacji, pij dużo wody i jedz dużo białka. A najlepiej zadzwoń do swojej kliniki może niech lekarz Cie lepiej obejrzy.
pozdrawiam :-)

Krolik dzisiaj jest już znacznie lepiej, gdyby coś się działodo poniedziałku, to na pewno się do nich odezwę. Niestety cały czas ciągną mnie jajniki :-(

dzieki danii juz jestem po nie było tak żle, tylko mnie zasmuciło ze został tylko 1 do obserwacji :-( jakie sa najlepsze zarodki do transweru bo mi chyba za wczesnie podali bo po pobraniu w czwartek miałam a dzis transfer i tylko 1- 4, a drugi- 6

Dzięki dziewczynki, bo już myślałam, że coś nie tak.

Sakmi ja też miałam transfer po dwóch dniach, 4 i 6 komórkowe to chyba dobrze, ja jeszcze się za dobrze nie znam, ale wydaje mi się, że jest ok. Trzymam kciuki,żeby Ci się tam ładnie maluchy zadomowiły :-)

reklama
sakmi

jesli transfer jest w 2 dobie to idealny zarodek ma 4 komorki (moze byc tez 6). w 3 dobie idealnie jest 8..... zbyt wolny i zbyt szybki zarodek moze miec mniejsze szanse rokowania

Do góry