reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
dziewczynki witam!!!
danii trzymam bardzo mocno kciuki 6-komórkowe to bardzo ładny wynik:D ja też jednego miałam 6-komórkowego:-).

ja dziś 22dpt powtarzałam hcg( chyba się uzależniłam od tego) i przyrost bardzo ładny 5500!!!:-)

danii
niewazne ile trwa - skurcze nie sa dobre, nawet krotkotrwale wiec lepiej bierz nospe. ponadtol jesli bedziesz czula sie 'skurczowo' bierz magnez 2 razy dziennie. dziala rozkurczowo

lolitka200 powiedz mi a Ty jak byłaś na usg serduszkowym to widziałaś serduszko czy też słyszałaś??w którym dniu po transferze byłaś?

czarnykot a Ty na usg serduszkowym widziałaś czy też słyszałaś serduszko?? w którym dniu po transferze byłaś wtedy??

Ostatnia edycja:
isia
ja bylam tak naprawde przez przypadek na tym usg - to byl dokladnie 6 tydzien i 4 dzien od ostatniej miesiaczki (chyba 29dpt) i wtedy widzialam serduszko. nie wiem czy tam maja nawet sprzet do tego zeby slyszec , to sie okaze jak bede na prawdziwej przepisowej wizycie. wiec poki co tylko widzialam - i bilo dosc szybko wiec chyba ok

reklama
Hej dziewczynki !!!
dzisiaj miałam transfer 2 maluszków. nie wiem czy to normalne ale czuje caly czas takie "ciągniecie" w podbrzuszu i chodze skręcona jak basista :(
Danii ja mam testowanko 13 wrzesnia a Ty?

Do góry